Кошаркаши и рукометаши без присуства публике

Кула, 13.03.2020.

Иако је пандемија корона вируса утицала и на спортске догађаје пред нама је занимљив спортски викенд.

Отвориће га вечерас кошаркаши Хајдука који у 18. колу првенства у Првој Српској лиги гостују у Новом Бечеју, где се састају са Јединством. Домаћину су бодови потребни у борби за опстанак, Куљани су лишени свих брига, могу играти растерећено, а из такве игре често дође и добар резултат. Дуел кошаркаша Јединства и Хајдука ће вечерас у Новом Бечеју почети у 19 сати, а због пандемије корона висура играће се без присуства публике.

Публика неће моћи да присуствује ни суперлигашким рукометним утакмицама.

У 14. колу првенства у Супер Б лиги рукометаши Црвенке дочекују Мачву из Богатића. Гости су водећа екипа на табели, а Црвенчани силно осокољени победом оствареном против Сивца у прошлом колу најављују да ће, упркос томе што неће имати подршку са трибина, на крилима сивачког успеха остварити победу. Сусрет рукометаша Црвенке и Мачве из Богатића ће у спортској хали „Слободан Чиле Мишковић“ бити одигран сутра, а почеће у 19 часова.

Наш други суперлигаш Сивац 69 у 14. колу првенства иде у госте Вождовцу у Београд. Домаћин се грчевито бори за опстанак, па ће дуел протв њега показати јесу ли се рукометаши Сивца, свакако квалитетнији од Вождовца, опоравили од пораза којег су забележили на свом терену. Сусрет рукометаша Вождовца и Сивца ће у Београду бити одигран сутра, а почеће у 21 сат.

За разлику од дворанских спортова којима публика неће моћи да присуствује, спортским догађајима на отвореном, а такав је фудбал гледаоци ће моћи да присуствују.

Фудбалери Хајдука у 17. колу првенства у Српској лиги група Војводина гостују у Суботици где се састају са Бачком. Ако је судити према положају екипа на табели Бачка је фаворит јер је другопласирана екипа на табели, док су Куљани предпоследњи и предстоји им борба за опстанак међу српсколигашима. Дуел фудбалера Бачке и Хајдука ће у Суботици бити одигран сутра, а почеће у 14 сати и 30 минута.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju