Крај јесењег дела првенства у рукомету

Кула, 06.12.2019.

Пред нама је занимљив спортски викенд, а обележиће га крај јесењег дела рукометног првенства.

У последњем, 11. колу јесењег дела првенства у Супер Б лиги рукометаши Црвенке вечерас, пред својим навијачима дочекују Колубару из Лазаревца. Црвенчани у финишу јесени играју одлично, што су показали и победом у прошлом колу оствареном у Великој Плани, па је и то један од разлога што пуни оптимизма очекују сусрет са Колубаром и поручују да ће уз подршку са трибина опроштај од навијача до пролећног дела првенства бити успешан. Сусрет рукометаша Црвенке и Колубаре ће у спортској хали „Слободан Чиле Мишковић“ вечерас почети у 19 сати.

Наш други суперлигаш Сивац 69 је такође домаћин у последњем јесењем колу. Сивчани ће угостити екипу Врбас Петрол из Врбаса, која је већи део јесени била лидер. Иако новајлије у суперлигашком друштву рукометаши Сивца су показали своју вредност, налазе се у самом врху табеле, а у претходна три одиграна сусрета су забележили две победе и један реми. На крилима тих резултата рукометаши Сивца најављују да ће и против искуснијег суперлигаша Врбаса дати свој максимум и наставити успешан низ, те тако исписати најлепшу страницу клупске историје. Сусрет Сивац 69 – Врбас Петрол ће у Сивцу бити одигран у недељу, а почеће у 18 сати.

Кошаркаши Хајдука у 10. колу првенства у Првој српској лиги гостују у Новим Бановцима где се састају са Омладинцем. Домаћин је последњепласирана екипа у лиги, без остварене победе, па Куљанима припада улога фаворита, коју само озбиљном и одговорном игром могу оправдати. Сусрет кошаркаша Омладинца из Нових Бановаца и Хајдука ће у Сурдуку бити одигран у недељу, а почеће у 17 сати.

Кошаркаши Сивца у 10. колу првенства у Другој српској лиги гостују у Сомбору где их очекује дуел са Кошаркашким клубом Јокер. Овај сусрет ће у хали „Мостонга“ у Сомбору бити одигран у недељу, а почеће у 18 сати и 30 минута.

Обе екипе Одбојкашког клуба Хајдук су током викенда гости.Одбојкаши Хајдука у 8. колу првенства у Првој војвођанској лиги гостују у Врбасу где се састају са домаћином, екипом Врбаса. Овај сусрет ће бити одигран у хали Центра за физичку културу „Драго Јововић“ у Врбасу у суботу, а почеће у 18 сати.

Одбојкашице Хајдука у петом колу првенства у Другој војвођанској лиги гостују у Србобрану где се састају са одбојкашицама Елана.

У 10. колу првенства у Првој лиги Србије – група Војводина куглаши Хајдука дочекују екипу Дунава из Бачке Паланке. Овај сусрет ће у куглани у Врбасу бити одигран у недељу, а почеће у 16 сати.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju