Куглаши "Хајдука" победници Меморијалног турнира у Врбасу

Кула, 03.09.2019.

Куглаши Хајдука из Куле су освојили прво место на Меморијалном куглашком турниру „Блажо Миловић“ који је одржан у Врбасу‚ а који је организован у помен на Блажа Миловића, истакнутог спортског радника, оснивача „Божићног турнира“ који је у то време био најјачи куглашки турнир на свету.

На Меморијалном турниру учествовало је пет екипа. Убедљиво прво место освојила је екипа Хајдука из Куле са оборених 3 хиљаде и 301 чуњ. Куљанима је припало и још једно признање, а оно је било намењено најбољем појединцу. За најбољег играча Меморијала проглашен је члан Хајдука Мирко Бакић, са оборених 595 чуњева. Вреди истаћи и податак да је други резултат на турниру остварио Бакићев клупски друг Владимир Тришић који је оборио 571 чуњ, док је трећи резултат остварио такође члан „Хајдука“ Бранко Вуксан оборивши 558 чуњева. Екипу Куглашког клуба „Хајдук“ која је победила на меморијалном турниру „Блажо Миловић“ у Врбасу чинили су Мирко Бакић, Владимир Тришић, Атила Балог, Марко Ераковић, те Бранко и Милорад Вуксан.

Иначе, меморијални турнир у Врбасу је куглашима Хајдука добро дошао и као припремна утакмица за старт нове првенствене сезоне. Куглаши Хајдука ће се такмичити у Првој лиги Србије – група Војводина, првенство им почиње 15. Септембра, када ће у куглани у Врбасу одмерити снаге са екипом Дунав из Бачке Паланке. 

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju