Куљани не знају за пораз, у суботу дочекују Бачку

Кула, 05.10.2018.

Фудбалери Хајдука у 9. колу првенства у Српској лиги група Војводина дочекују екипу Бачке из Суботице. Куљани су немилосрдни, не знају за пораз и примљен гол, убележили су седам везаних победа, играју пред својим навијачима и логично је што најављују нови тријумф. Сусрет Хајдук 1912 – Бачка 1901 ће на стадиону Милан Средановић бити одигран сутра, а почеће у 15 сати и 30 минута.

Фудбалери Црвенке у 8. колу првенства у Војвођанској лиги група север пред својим навијачима дочекују екипу Младост АПА из Апатина. Црвенчани никако да прораде, тешко постижу голове, па ће сусрет са добром екипом из Апатина показати назире ли се крај голгетерском посту. Дуел фудбалера Црвенке и Младости из Апатина ће на стадиону Милорад Џомба бити одигран сутра, а почеће у 15 сати и 30 минута.

Осмо коло првенства у Сомборској подручној лиги обележиће општински дерби. У недељу ће се на Гедеру састати Кула и Полет из Сивца. Судећи према положају екипа на табели Кула је фаворит. Русин из Руског Крстура у недељу иде у госте екипи Стари град у Бачку Паланку, док ће наш четврти представник Липар сутра гостовати у Бачу, где ће одмерити снаге са Тврђавом. Сви ови сусрети ће почети у 15 сати.

Фудбалери Младости из Крушчића у шестом колу првенства у Сомборској међуопштинској лиги први разред, пред својим навијачима у недељу дочекују последњепласирано Јединство из Рибарева и најављују прву победу. И овај сусрет ће почети у 15 сати.

У петом колу првенства у Првој лиги за жене фудбалерке Полета у Сивцу дочекују Кањижу. Сивчанке, осокољене претходном победом оствареном у гостима најављују нови успех. Сусрет фудбалерки Полета и Кањиже ће у Сивцу бити одигран сутра, а почеће у 16 сати.

У другом колу првенства Футсал лиге Војводине Клуб малог фудбала Хајдук у недељу, у хали основне школе Петефи бригада, почев од 19 сати дочекује екипу Мићко тренд из Новог Сада.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju