"Лаки" нестрпљиво чека бараж

Црвенка, 10.09.2020.

Уз рукометаше Црвенке и други рукометни колектив из овог места: Рукометни клуб „Лаки“ ће кроз бараж сусрете покушати да се домогне вишег ранга такмичења. Младе црвеначке рукометашице, чланице Друге лиге, група север ће настојати да се домогну Прве лиге, а на том путу препреке ће им бити Раванград из Сомбора и Рума. Према речима тренера у Рукометном клубу „Лаки“ Драгомира Јоловића припреме за бараж сусрете његових изабраница су ушле у четврту радну седмицу, све девојке вредно раде, орне су чиме су показале да су се након дуге паузе због епидемилошке ситуације ужелеле рукомета и једва чекају да бараж почне.

Први сусрет баража екипа Лаки ће одиграти 23. септембра у Сомбору са екипом Раванграда, а време до тог сусрета биће искоришћено за максимално уигравање. Противници нису непознаница. Екипа Лаки је са Раванградом одиграла два сусрета у сезони: један у Купу, а други у првенству, а екипу Руме су упознали кроз лиге млађих категорија, тако да непознаница не би требало да буде. Након дуела са Раванградом у Сомбору екипа „Лаки“ ће 27. септембра у Црвенки угостити екипу Руме и тренер Јоловић сматра да ће тај сусрет одлучити ко ће у Прву лигу.

Боје Рукометног клуба „Лаки“ у баражу ће бранити Милана Јововић, Катарина Маравић, Јелена Стефановић, Луна Јововић, Марија Радуловић, Анастасија Дракула, Ана Ћуић, Анжели Ловре, Николина Булатовић, Марија Швељо, Жељана Таталовић, Јована Мишковић, Анђела Зељковић, Александра Угрица, Марија Ивић, Мирјана Латиновић, Жељана Јанковић, Анастасија Љумовић, Јована Ивић, Јелена Шупица, Оља Матијашевић, Сања Дроњаковић и Драгана Димитрић.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju