„Маркет плус“ победник 57. ноћног турнира у Црвенки

Црвенка, 30.07.2018.

Победник педесет и седмог по реду ноћног турнира у малом фудбалу, који је синоћ завршен у Црвенки је екипа „Маркет плус“, која је у финалном сусрету победила екипу „БМ Бојана“ са 8:4. Екипи „Маркет плус“ је тако припала новчана награда од 100 хиљада динара, док је „БМ Бојани“ припало 50 хиљада динара. У сусрету за треће место екипа „Чаплин“ је тек бољим извођењем пенала победила екипу „Арес ВНД“ са 5:4, јер је сусрет у регуларном делу завршен нерешено 2:2. Тако је екипа „Чаплин“ освојила новчану награду од 30 хиљада динара. Најбољи играч црвеначког турнира је Срђан Вуковић из екипе „Маркет плус“, а најбољи стрелац његов саиграч „Немања Ранчић“ који је постигао 13 голова. Најбољи голман је Игор Манојловић из екипе „БМ Бојана“.

На црвеначком турниру текло је надметање и млађих категорија. У конкуренцији деце рођене 2009. године победила је екипа „Фламинго“ из Црвенке која је у финалу победила Сивац са 6:0, а интересантно је рећи да су у екипи Фламинго наступиле и две девојчице.

У конкуренцији деце рођене 2007. године прво место је освојила екипа „Ватрос“ из Црвенке, која је у финалу тек бољим извођењем пенала победила екипу Рич Петрол из Куцуре са 2:1, јер је сурет у регуларном току завршен без голова. У конкуренцији дечака рођених 2005. године најбоља је била екипа „Портрет“ из Црвенке, која је у финалу победила екипу „Макс бет“ са 3:0 а у конкуренцији дечака рођених 2003. године најбоља је била екипа „Да ми јо трејдинг“ из Врбаса, која је у финалу победила екипу Јанг бојс из Куцуре са 5:2. Најуспешнијим екипама у млађим категоријама су уручене медаље и пехари. 

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju