Наредна два викенда у знаку тениса

Кула, 08.10. 2020. - Наредна два викенда у Кули ће протећи, уз остала спортска збивања и у знаку тениса. Наиме, Тенис клуб Хајдука у суботу 10. и недељу 11. октобра организује турнир за младе тенисере и тенисерке, па ће се такмичење одвијати у неколико категорија. У суботу ће почев од 10 сати на терену бити деца до 8 година, потом у другој категорији деца од осам до 10 година и у трећој категорији деца од 10 до 12 година старости. У недељу ће, такође од десет сати своје умеће показати млади тенисери и тенисерке од 12 до 15 година старости. За све учеснике тениског турнира организатор Тенис клуб Хајдук је обезбедио дипломе, мајице, медаље, храну и пиће, а за најбоље у својим категоријама и пехари.

Већ следећег викенда 17. и 18. октобра Тенис клуб Хајдук ће организовати сениорски турнир у којем ће играчи бити подељени у две категорије: до 40 и преко 40 година старости. Треба рећи да је долазак на сенирски турнир потврдило десет тенисера из Републике Српске. Сениорски турнир ће се играти на девет добијених гемова, а за прва три места су обезбеђени пехари и награде спонзора турнира.

Ови турнири ће, уједно, означити и крај овогодишње успешне турнирске сезоне Тенис клуба „Хајдук“, мада ће на тениским теренима овог клуба бити живо док год то временски услови буду дозвољавали.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju