Најава предстојећег спортског викенда

Спортских догађаја је све мање, али ће и предстојећи викенд бити занимљив.

Рукометаши Црвенке у десетом колу првенства у Супер Б лиги дочекују Инђију. Црвенчани су у лепој серији од четири узастопне победе, што у првенству, што у Купу, атмосфера у екипи је веома добра, па не треба да чуди што најављују да ће се и након сусрета са Инђијом радовати. Наравно, свесни су да  неће бити лако, јер је Инђија искусан састав, али рукометаши Црвенке поручују да ће дати све од себе како би наставили успешан низ и још више се приближили врху табеле. Сусрет рукометаша Црвенке и Инђије ће у Руском Крстуру бити одигран у недељу, а почеће у 18 часова. Наш други суперлигаш Сивац 69 у десетом колу првенства иде у госте Морави у Велику Плану. Осокољени победом оствареном у дуелу против Врбаса, а и чињеницом да је Морава последња на табели рукометаши Сивца поручују да у Велику Плану одлазе по бодове. Жели то и тренер сивачких рукометаша Бранко Жежељ, али позива на опрез, јер је Морава у прошлом колу славила у гостима. Дуел рукометаша Мораве и Сивца ће у Великој Плани бити одигран сутра, а почеће у 20 часова.

У десетом колу првенства у Првој лиги за рукометашице оба клуба из наше општине су гости. Женски рукометни клуб „Лаки“ из Црвенке иде у госте Спартаку у Дебељачу. Ако се зна да је Спартак четврти на табели, а Лаки последњи јасно је ко је фаворит у дуелу који ће у Дебељачи бити одигран сутра, а почеће у 19 часова. Новајлија у Првој лиги Женски рукометни клуб „Круле“ из Сивца гостује у Српској Црњи где га очекује сусрет са екипом Младости. Будући да је реч о судару екипа из средине табеле сваки резултат је могућ. Сусрет рукометашица Младости и екипе Круле ће у Српској Црњи бити одигран у недељу, а почеће у 17 часова.

Кошаркаши Хајдука у деветом колу првенства у Првој републичкој лиги група север дочекују Тополу из Бачке Тополе. Куљани су у прошлом колу поражени у Житишту, па је сусрет против Тополе прилика за искупљење. Имајући у виду чињеницу да су у овој сезони у првом сусрету одиграном у Бачкој Тополи кошаркаши Хајдука тек након продужетка победили Тополу јасно је да ни у Кули неће бити лако, па тренер кошаркаша Хајдука Данило Боровић позива навијаче да буду шести играч. Сусрет кошаркаша Хајдука и Тополе из Бачке Тополе ће бити одигран сутра, у хали Основне школе „Петефи бригада“ у Кули, а почеће у 19 часова.

Кошаркашице Сивца у деветом колу првенства у Првој републичкој лиги дочекују екипу Јединства из Новог Бечеја. Сивчанке су у прошлом колу славиле у гостима, дочекују последњепласирану екипу на табели, па је логично што најављују нову победу. Сусрет кошаркашица Сивца и Јединства из Новог Бечеја ће у сивачкој хали бити одигран сутра, а почеће у 15 часова.

Одбојкаши Хајдука у седмом колу првеснтва у Другој лиги иду у госте екипи Војводина НС Семе 3 у Нови Сад. Домаћин је млада и веома перспективна екипа коју са тренерске клупе предводи некадашњи одбојкашки ас  Страхиња Козић и сигурно је фаворит у сусрету који ће у СПЕНС-у бити одигран сутра, а почеће у 20 часова. Одбојкашице Хајдука, чланице Прве војвођанске лиге су у седмом колу првенства слободне.

У деветом колу куглашког првенства у Првој војвођанској лиги на програму је комшијски дерби, јер ће у Врбасу снаге одмерити Врбас и Хајдук из Куле. Врбашани су водећа екипа на табели, играју у својој хали, али то им неће бити предност јер и Хајдук, тренутно другопласирани, своје сусрете као домаћин игра у Врбасу, тако да ће комшијски дерби одлучити тренутна инспирација играча. Дуел куглаша Врбаса и Хајдука ће у Центру за физичку културу у Врбасу бити одигран сутра, а почеће у 16 часова.       

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju