Најава спортских дешавања у данима викенда

Кула, 6. 11.2020. - Пред нама је још један занимљив спортски викенд, а најаву догађаја почињемо фудбалом.

У 16. колу првенства у Српској лиги група Војводина фудбалери Хајдука дочекују Јединство из Старе Пазове. Гости су боље пласирана екипа на табели, тренутно су осми са 23 бода, док је Хајдук четрнаести и победа је Куљанима неопходна уколико желе да ухвате прикључак са средином табеле и избегну грчевиту борбу за опстанак. Свесни су тога у табору Хајдука па истичу да ће дати свој максимум, искористити предност домаћег терена и уписати жељену победу. Сусрет фудбалера Хајдука и Јединства из Старе Пазове ће на стадиону „Милан Средановић“ бити одигран сутра, а почеће у 13 часова.

Фудбалери Црвенке у 14. колу првенства у Војвођанској лиги група север дочекују екипу Војводина из Товаришева. Црвенчани су у прошлом колу доживели убедљив пораз у Бајши, у госте им долази последњепласирана екипа у лиги, па је то прилика изабраницима Милана Вујаковића да се победом колико-толико искупе за катастрофу у Бајши. Сусрет фудбалера Црвенке и Војводине из Товаришева ће на стадиону „Милорад Џомба“ бити одигран сутра, а почеће у 13 часова.

У 15. колу првенства у Сомборској подручној лиги фудбалери Русина из Руског Крстура иду у госте екипи Будућности у Младеново. Биће то дерби кола, јер је Будућност трећепласирана, а Русин четврти са само бодом разлике, па је сваки резултат могућ. Благу предност имају Младеновчани, јер играју на свом терену. Дуел фудбалера Будућности и Русина ће у Младенову бити одигран у недељу, а почеће у 13 часова.

Од четири екипе из кулске општине колико их се надмеће  у Сомборској међуопштинској лиги први разред у 12.колу првенства само је Липар домаћин. Липарчани на свом терену дочекују екипу Алекса Шантић и најављују једанаесту победу. Кула иде у госте Тереквешу у Свилојево, док је Младост из Крушчића гост Омладинца у Дероњама. Наш четврти представник, екипа Полета из Сивца је у овом колу слободна. Најављени сусрети су на програму у недељу, а почеће у 13 сати.

У 8. колу Футсал лиге Војводине футсалери Хајдука у Кули дочекују екипу Летећи Бајмочани из Бајмока. Куљани су у серији од три сусрета без пораза, играју на свом терену и најављују наставак успешне серије. Сусрет футсалера Хајдука и Летећих Бајмочана ће у хали Основне школе „Петефи бригада“ у Кули бити одигран у недељу, а почеће у 21 час.

Рукометне актуелности

Овог викенда неће бити играни сусрети у Аркус суперлиги Србије, па ће рукометаши Црвенке одмарати, али ће на делу бити рукометаши Сивца који ће у 5. колу првенства у Супер Б лиги гостовати у Великој Плани где их очекује дуел са Моравом. Сивчани су непријатно изненадили у прошлом колу када су изгубили на свом терену од Смедерева, па је сусрет са последњепласираном Моравом прилика за искупљење. Дуел рукометаша Мораве и Сивца ће у Великој Плани бити одигран сутра, а почеће у 19 часова.

У 4. колу првенства у Првој лиги за жене млада црвеначка екипа Лаки иде у госте Руми. Сусрет Рума – Лаки ће у Руми бити одигран у недељу, а почеће у 18 сати. 

Вестима бележимо остале најаве спортских догађаја.

У шестом колу првенства у Првој српској лиги кошаркаши Хајдука у недељу од 19 сати у Новом Саду играју првенствени сусрет са екипом Ај кам ту плеј. Кошаркаши Сивца у шестом колу првенства у Другој српској лиги у недељу у Сивцу од 15 часова дочекују екипу Академика из Србобрана. Одбојкаши Хајдука у четвртом колу првенства у Првој војвођанској лиги дочекују екипу Младости из Турије. Овај одбојкашки сусрет ће у хали Основне школе Петефи бригада у Кули бити одигран сутра, а почеће у 15 сати и 30 минута.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju