НОВЕ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТЕ ЦРВЕНКЕ

НОВЕ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТЕ ЦРВЕНКЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ „ДУНАВ КУП – НОВИ САД ОПЕН“ У БЕОЧИНУ 12.05.2019. ГОДИНЕ

 У недељу 12. маја 2019. године у Беочину  у организацији Карате федерације Србије и Карате савеза Војводине за млађе категорије је одржан „Дунав куп – Нови Сад Опен“ традиционални међународни  и селективни турнир за чланове Репрезентације.

На турниру су поред домаћих такмичара наступили и такмичари и екипе из  Румуније, Хрватске и других земаља.  

Карате клуб „Црвенка“ је наступио  у појединачној и екипној конкуренцији у катама, појединачно у борбама и забележио следеће успехе:

Мешовити ката тим полетарки 2010. годиште у саставу: Сара Сабо, Данијел Дошлић и Хелена Мировић Јонес је освојио 3. место и бронзану медаљу..

У конкуренцији полетарки 2011. годиште и млађи у катама појединачно класа Е (жуии појас) Хелена Мировић Јонес је освојила 3. место и бронзану медаљу.

У конкуренцији полетараца 2010. годиште и млађи у катама појединачно класа Е (жуии појас)  Стефан Јошановић је освојио 1. место и златну медаљу.

У конкуренцији пионира 2009. годиште у катама појединачно у класи Д (оранж појас)  Невен Метикош  је освојили 2. место и сребрну медаљу.

 Душан Грабеж је у борбама појединачно -30 Кг у свом првом наступу у борбама освојио 3. место и бронзану медаљу 

Укупно освојено 5 медаља. Од тога 1 бронзана медаља - екипно и 4 медаље појединачно – 1 златна, 1 сребрна и 2 бронзане медаље..

На крају о споменимо да је претходног дана(11. мај такође у Беочину одржан Куп Србије за кадете, јуниоре и сениоре где је наша такмичарка Николину Сарапу у конкурецији сениорки заузела 5. место појединачно у катама.

Каратисте Црвенке очекује одлазак на излет и мали марш на Фрушкој Гори 19. маја а затим крајем маја полагање за нова ученичка звања - појасеве.

 

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju