Одбојкаши "Хајдука" славили, куглаши и кошаркаши поражени

Кула, 25.11.2019.

Одбојкаши и одбојкашице Хајдука су протеклог викенда остварили победе. Пријатно су изненадили одбојкаши Хајдука који су остварили прву победу у гостима. У шестом колу првенства у Првој војвођанској лиги, на гостовању у Новом Саду одбојкаши Хајдука су победили екипу Нови Сад 2 са 3:0, по сетовима 25:17, 25:22 и 25:22, те су са девет бодова четврти на табели. У наредном колу одбојкаши Хајдука у Кули дочекују екипу Маглића. Одбојкашице Хајдука су у трећем колу првенства у Другој војвођанској лиги пред својим присталицама у Кули победиле екипу Респект из Ковиља са 3:0, по сетовима 25:18, 25:18 и 26:24. Са три победе одбојкашице Хајдука воде на првенственој табели, а у наредном колу дочекују екипу Бечеја.    

Куглаши Хајдука су у деветом колу првенства у Првој лиги Србије – група Војводина уписали седми првенствени пораз. Као домаћини у Врбасу, куглаши Хајдука су изгубили од Баната из Зрењанина са 5:3 у поенима, односно 3235:3291 у обореним чуњевима. Поене за Хајдук освојили су Владимир Тришић који је оборио 583 чуња, Бранко Вуксан са 552 и Дарко Миловић са 543 оборена чуња. Куглаши Хајдука су тренутно девети на табели са 4 освојена бода, а у наредном колу које је на програму 8. децембра дочекују екипу Дунава из Бачке Паланке.

Кошаркаши Хајдука су у 8. колу првенства у Првој српској лиги убележили трећи узастопни пораз. На гостовању у Сремској Митровици кошаркаши Хајдука су изгубили од Срема са 93:68. Према речима тренера Куљана Данила Боровића лош приступ његових изабраника у другом полувремену сусрета у Сремској Митровици је допринео трећем поразу. Једина светла тачка у екипи Хајдука био је млади Светислав Кувељић који је у потпуности искористио своје минуте проведене у игри. Са четири победе и четири пораза кошаркаши Хајдука су шести на првенственој табели, а у наредном колу пред својим навијачима дочекују Стару Пазову.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju