Одржан завршни тениски турнир у Сивцу

Јуче је у Сивцу, у организацији Тенис клуба „Сивац“ одржан завршни турнир за дечаке и девојчице такозваног наранџастог нивоа, реч је о деци старој десет година. Интересантан податак је да је то био четрнаести турнир којег су Тениски савез Србије и Тениски савез Војводине поверили Тениском клубу „Сивац“ што само говори колико је уважен овај узорни спортски колектив предвођен „алфом и омегом“ сивачког тениса доктором Феђом Теодоровићем. На завршном турниру у Сивцу учествовало је двадесет дечака и девојчица из тениских клубова „Динамо“ из Панчева, „Војводина“ из Новог Сада, Тениске академије „Новак Ђоковић“ из Београда, тенис клубова „Меридијана“ из Новог Сада, „Сол“ из Шида, „Партизана“ из Београда, „Агримес“ из Београда, „Дрил“ из Београда и „Сивца“.

Надметања на тениском турниру у Сивцу су одржана у сивачкој спортској хали, а отворио их је председник општине Кула Дамјан Миљанић.

-Четрнаест турнира које организује Тенис клуб из Сивца говори о огромном и успешном раду самог клуба. Општина је, наравно, финансијски помогла одржавање турнира и рад самог клуба. Данас резултат није толико битан колико чињеница да је сивачка хала пуна најмлађих, и да Сивац постаје препознатљив спортски центар за најмлађе категорије када је тенис у питању – рекао је Миљанић.

Виђени су заиста занимљиви мечеви, а најуспешнији на завршном турниру били су у конкуренцији дечака Вукашин Богдановић из Тенис клуба „Агримес“ из Београда и Коча Миланковић из Тенис клуба „Сол“ из Шида, док се и домаћини Сивчани имају чиме похвалити: најуспешније у конкуренцији девојчица биле су Јована Теодоровић, чланица Тенис клуба „Сивац“ и Наташа Петковић, чланица Тенис клуба „Сол“ из Шида.

 

 

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju