Одржан јубиларни 20. турнир у преферансу

Кула, 12.02.2020.

У Кули је синоћ завршен јубиларни 20. турнир у преферансу којег је веома успешно организовао Преферанс клуб „Хајдук“. Своје умеће у овој игри логике, али и импровизације и креације кроз осам турнирских кола демонстрирало је 48 играча из кулске и суседних општина, а колико је турнир на цени сведочи и податак да је било и учесника из Кикинде и других удаљенијих средина. Синоћ је одиграно осмо, последње коло турнира, на којем је и пала одлука о најуспешнијим играчима. 

Победник јубиларног 20. по реду кулског турнира у преферансу је доктор Ратко Међедовић из Врбаса, иначе члан Преферанс клуба Хајдук са 24,2 поена, друго место је освојио Александар Вукићевић са 22,5 поена, а треће доктор Миомир Миловић са 21,6 поена. Њима су, уз пригодне дипломе и пехаре припале и новчане награде. 

Јубиларни турнир је био и прилика да Савез клубова играча преферанса Војводине, чији је Преферанс клуб „Хајдук“ члан ода признање својим заслужним члановима, па је тако председник Савеза Бора Стоиљковић пригодне пехаре уручио Здравку Срдићу, селектору у Преферанс клубу „Хајдук“ и доктору Ратку Међедовићу за њихов допринос у популаризацији преферанса.

Опширну причу о преферансу и Преферанс клубу „Хајдук“ моћи ћете да погледате у суботу у емисији „У посети код“.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju