Почеле припреме за одбојкашице и одбојкаше Хајдука

KУЛА, 13.1.2022. - Припреме за пролећни део првенства вечерас почињу одбојкашице и одбојкаши Хајдука. Одбојкаши Хајдука се надмећу у Другој лиги Србије, јесен су завршили на предпоследњој позицији на табели, што не треба да чуди, јер су Куљани новајлије у лиги, а у јесењем делу сезоне су имали доста проблема у играчком кадру, и што због повреда а и корона вируса практично ни један првенствени сусрет нису одиграли у комплетном саставу.

Тренер одбојкаша Хајдука Милорад Лазић истиче да ће комплетне припреме бити одрађене у хали у Кули, а покушаће и да нађе пар противника за контролне утакмице, јер пролећни део друголигашког првенства почиње 29. односно 30. јануара. У првом колу пролећног дела првенства одбојкаши Хајдука су гости Стражилова. Одбојкашице Хајдука су чланице Прве војвођанске лиге, такође новајлије у јачем степену такмичења, и јесен су завршиле такође на предпоследњем месту на табели са једном победом.

Тренер одбојкашица Вук Маленица истиче да је његов састав убедљиво најмлађи у лиги,готово кадетски те је сваки сусрет за њих прилика да стичу неопходно искуство. И одбојкашице ће комплетне припреме одрадити у Кули, а будући да су пријављене за Кадетско првенство Војводине до почетка првенства у Првој војвођанској лиги одиграће и неколико утакмица, што ће допринети да спремније и уиграније дочекају пролеће. Пролећни део првенства за одбојкашице ће почети 11. односно 12. фебруара, а у првом колу одбојкашице Хајдука дочекују екипу Врбаса.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju