Почеле припреме кошаркашима Хајдука

КУЛА, 14.01.2022.-Кошаркаши Хајдука су припреме за наставак првенства у Првој регионалној лиги Србије почели у понедељак. Раде у хали Основне школе „Петефи бригада“ у Кули, а због чињенице да је шеф стручног штаба Хајдука Данило Боровић на стручном усавршавању у Мађарској тренизима тренутно руководи његов помоћник Бојан Омеровић којег смо упитали како протичу припреме и каква су очекивања од наставка сезоне.

-За сада ствари теку према плану, а очекивања су да наставимо са квалитетним тренинзима и добрим утакмицама. Играчки кадар је непромењен у односу на први део сезоне. Још увек смо због ситних прехлада и повреда некомплетни, али очекујемо наредне недеље да нам се сви играчи придруже и да наставимо са квалитетним радом – каже Омеровић.

Кошаркаши Хајдука су већ обезбедили пласман у плеј оф у којем  ће се одлучивати ко ће у виши ранг, али без обзира на то у наставку првенства у групи очекује их јако значајна утакмица са сомборским Џокером, који је такође обезбедио пласман у плеј оф и бодови из међусобних сусрета се преносе у доигравање.

-Наша прва утакмица у наставку сезоне је против Подриња у Мачванској Митровици и она је на програму 5. фебруара, и она ће нам послужити као припрема за дуел сезоне са Џокером у Сомбору који нам следи 12. фебруара – истиче Омеровић.

Циљ клупског руководства, а и стручног штаба Хајдука је да тим  игра што боље, али и да се афирмишу млади играчи и као што се у првом делу сезоне наметнуо млади Кривокапић у клубу очекују да у наставку сезоне пуну играчку афирмацију стекну Цветићанин, Љешевић и други млади играчи.

Кошаркаши Хајдука су први део првенства окончали на другој позицији на табели са скором од 9 победа и два пораза, једним више од водећег сомборског Џокера.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju