Почео пролећни део првенства

Кула, 11.03.2019.

Почео је пролећни део првенства за већину наших фудбалских колектива. Лидер Српске лиге група Војводина Хајдук 1912 је у првом колу пролећног дела првенства био слободан, јер је Србобран иступио из такмичења. Будући да је ривал Куљана за прво место, Кабел из Новог Сада, у пролећној премијери остварио победу, због боље гол разлике Новосађани су преузели водећу позицију на табели. У наредном колу Хајдук 1912 иде у госте екипи Младости у Бачки Јарак.

У првом колу пролећног дела првенства у Војвођанској лиги фудбалери Црвенке су пред својим навијачима победили Бајшу са 1:0. Гол одлуке постигао је капитен Милан Суботић, из оправдано досуђеног пенала. Фудбалери Црвенке су тренутно девети на табели са 19 бодова, а у наредном колу иду у госте водећем Радничком 1912 у Сомбор.

Од четири представника у Сомборској подручној лиги на пролећној премијери само су фудбалери Полета из Сивца уписали бод. Сивчани су у Парагама са екипом Будућности играли нерешено 0:0. Другопласирани Русин из Руског Крстура је на гостовању у Бачкој Паланци изгубио од Крила Крајине са 1:0, Кула је у Бачу изгубила од Тврђаве такође са 1:0, а разочарали су фудбалери Липара који су на свом терену од Кулпина поражени са 3:0. Русин је и даље други на табели са 30 бодова, Кула је једанаеста са 20, Полет четрнаести са 11, а Липар петнаести са 10 освојених бодова. У наредном колу Русин дочекује екипу Радничког из Раткова, Кула је домаћин Славији из Пивница, Полет ће у Сивцу угостити Тврђаву из Бача, а Липар иде у госте Војводини у Товаришево.

У првом колу плеј аута у Војвођанској футсал лиги Клуб  малог фудбала Хајдук је пред својим навијачима победио екипу Индианс из Инђије са 8:3, полувреме 4:0. Голове за екипу Хајдука постигли су Киш 4, Боговачки 2, Слијпчевић 1, а виђен је и један аутогол гостију. У другом колу плеј аута футсалери Хајдука иду у госте екипи Краљевићева у Качарево.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju