Појачање пристигло у ФК "Хајдук 1912"

Обистињују се речи председника Фудбалског клуба „Хајдук 1912“ Далибора Крковића који је најавио велико реновирање екипе, у циљу обезбеђивања опстанка, јер  је Хајдук јесен завршио на последњој позицији на табели. И реновирање је увелико у току, па је до сада у редове „Хајдука“ стигло чак седам нових играча. Први је свој потпис на уговор са „Хајдуком“ ставио центарфор Марко Матијашевић, који у редове „Хајдука“ дошао из „Тисе“ из Адорјана. За њим је дошао и Јован Радмановић, поуздани везни играч, који стиже из суботичке“Бачке“. Трећи новајлија је Никола Шакић, такође везни играч који долази из „Црвенке“.

Четврти новајлија у „Хајдуку“ је талентовани деветнаестогодишњи фудбалер „Војводине“ Немања Ивановић. Овај млади фубалер који игра на позицији левог крила, под професионалним уговором је са „старом дамом“, а јесењу поусезону је провео на позајмици у екипи Печуја у Мађарској. Пред крај прошле године из Тисе из Адројана у Хајдук је стигао двадесетједногодишњи Филип Дамјановић, који игра на позицији штопера, а био је и члан омладинске репрезентације Србије.

Реконструкција играчког кадра кулског српсколигаша настављена је и након новогодишњих и божићних празника, па су редове овог клуба појачала још два играча, а то су двадесетједногодишњи Божо Плавшић, који игра на позицији левог бека, а у редове Хајдука стиже из Јединства из Старе Пазове и двадесетосмогодишњи Горан Поткозарац, који игра на позицији везног играча и који стиже из редова оџачког "Текстилца". Поткозарац је дете некадашњег суперлигаша ОФК "Београда", а у каријери је, између осталог, наступао и за "Земун", "Бечеј", "Златибор" и многе друге.

Шеф стручног штаба Хајдука Жељко Рачић је задовољан оним што је до сада урађено у прелазном року, али и најављује да ће појачања бити још, јер треба формирати састав који ће бити кадар да сачува српсколигашки статус. Иначе, фудбалери Хајдука ће припреме за српсколигашко пролеће почети у понедељак, 17. јануара.  

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju