Преглед спортских догађања у данима викенда

Кула, 20. 11.2020. -Спортски викенд за наше спортске колективе почиње вечерас, јер ће на терен кошаркаши и футсалери Хајдука.

У осмом колу првенства у Првој српској лиги кошаркаши Хајдука иду у госте екипи Подриња из Мачванске Митровице. У првом колу Куљани су на свом терену са више од 40 поена разлике победили екипу Подриња, боље стоје на првенственој табели и фаворити су, али ту улогу и на терену морају оправдати. Сусрет кошаркаша Подриња и Хајдука ће вечерас бити одигран у Сремској Митровици, а почеће у 17 сати и 30 минута.

Футсалери Хајдука у 10. колу првенства у Футсал лиги Војводине гостују у Врбасу где ће одмерити снаге са екипом Летећи Холанђанин. Врбашани су у трећем колу првенства у Кули славили убедљиву победу, играју на свом терену и реално су ближи новом успеху. Дуел футсалера Хајдука и екипе Летећи Холанђанин ће у Врбасу бити одигран вечерас, а почеће у 21 сат.

Следе рукометне актуелности

У осмом колу првенства у АРКУС Суперлиги Србије рукометаши Црвенке дочекују новосадску Војводину. Ако се зна да Црвенка у претходних седам кола није освојила ни бода, а да им у госте долази вишеструки првак Србије, јасно да би све осим новог пораза Црвенчана било велико изненађење. Сусрет рукометаша Црвенке и новосадске Војводине ће у хали „Слободан Чиле Мишковић“ у Црвенки бити одигран сутра, а почеће у 18 сати.

Рукометаши Сивца у 8. колу првенства у Супер Б лиги Србије дочекују Инђију. Биће то судар екипа које су једна до друге на првенственој табели, са истим бројем бодова, а Сивчани поручују да ће искористити предност домаћег терена и славити победу. Сусрет рукометаша Сивца и Инђије ће у сивачкој хали бити одигран сутра, а почеће у 18 часова.

У седмом колу прволигашког првенства за рукометашице екипа Лаки у Црвенки дочекује Спартака из Дебељаче. Младе Црвенчанке су везале две победе, играју на свом терену и са оптимизмом дочекују дуел са Спартаком, који је објективно боља екипа, али то мора и потврдити. Сусрет Лаки – Спартак из Дебељаче ће у црвеначкој хали бити одигран сутра, а почеће у 14 сати.

Ево најаве фудбалских догађања

Фудбалери Хајдука у 18. колу првенства у Српској лиги група Војводина у Кули дочекују Козару из Банатског Великог Села. Куљани немају избора, све осим победе гурнуло би их у групу екипа које ће се грчевито борити за опстанак у српсколигашком друштву. Бодови ће имати већу специфичну тежину јер се и Козара налази у групи тимова из доњег дела табеле па би евентуалном победом Хајдук свог госта гурнуо још ниже на табели. Сусрет фудбалера Хајдука и Козаре из Банатског Великог Села ће на стадиону „Милан Средановић“ бити одигран сутра, а почеће у 13 часова.

У 16. колу првенства у Војвођанској лиги група север фудбалери Црвенке иду у госте екипи Обилића у Нови Кнежевац. Обилић је предпоследњи на табели, што значи да мора победити Црвенку уколико жели прикључак у борби за опстанак и баш то морање домаћина је шанса фудбалерима Црвенке да мирном и стрпљивом игром чекају своју прилику из контри и тако остваре повољан резултат. Сусрет фудбалера Обилића и Црвенке ће у Новом Кнежевцу бити одигран сутра, а почеће у 13 сати.

У последњем колу јесењег дела првенства у Сомборској подручној лиги фудбалери Русина из Руског Крстура гостују у Пивницима где се састају са Славијом. Крстурчани су у врху табеле и растерећени било каквог императива најављују да ће и у Пивницама потврдити своју вредност. Сусрет фудбалера Славије и Русина ће у Пивницама бити одигран у недељу, а почеће у 13 часова.

И вест из одбојке

Одбојкаши Хајдука у шестом колу првенства у Првој војвођанској лиги гостују у Сремским Карловцима где ће одиграти сусрет са екипом Стражилово 2. Куљани су у претходних пет кола остварили пет убедљивих победа, воде на табели, па најављују да ће и у Сремским Карловцима потврдити да нису случајно на лидерској позицији. Сусрет одбојкаша Стражилова и Хајдука ће у Сремским Карловцима бити одигран сутра, а почеће у 16 часова.   

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju