Пред нама занимљив фудбалски викенд

Кула, 18.09.2020.

Фудбалери Хајдука у 8. колу првенства у Српској лиги група Војводина дочекују Слободу из Нових Козараца. Куљани су решени да се победом искупе за пораз који су у минулом колу убележили у Чонопљи. Но, неће бити лако, јер ће Слобода попут већине екипа које долазе у Кулу играти са згуснутом одбраном, вребајући прилику из контри, те ће фудбалери Хајдука морати да буду веома стрпљиви у нападу и опрезни у одбрани уколико желе три бода. И у сусрету против Слободе Хајдук ће бити ослабљен, јер казну због искључења и даље одрађује капитен Слободан Вуковић. Дуел фудбалера Хајдука и Слободе из Нових Козараца ће на стадиону „Милан Средановић“ у Кули бити одигран сутра, а почеће у 16 сати.

У седмом колу првенства у Војвођанској лиги група север фудбалери Црвенке иду у госте екипи Младости у Бачки Петровац. За Црвенчанима је турбулентна седмица: пораз у прошлом колу на свом терену, оставка стручног штаба, искључења и питање је како ће се некадашњи прволигаш извући из тешке ситуације. Још ако се томе дода чињеница да је екипа Младости другопласирана, јасно је да им предстоји веома тежак задатак. Након оставке тренера Живка Јовановића, а док се не пронађе трајније решење фудбалере Црвенке ће се тренерске клупе предводити Милан Вујаковић, који обавља и функцију председника клуба. Сусрет фудбалера Младости и Црвенке ће у Бачком Петровцу бити одигран у недељу, а почеће у 16 часова.

Лидер Сомборске подручне лиге, Русин из Руског Крстура у 7. колу првенства иде у госте екипи Борац 46 у Обровац. Знају Крстурчани да им предстоји тешко гостовање, јер је Борац познат као негостољубив домаћин, али верују у тимски квалитет и поручују да ће и након сусрета у Обровцу остати на лидерској позицији. Сусрет фудбалера Борца и Русина ће у Обровцу бити одигран у недељу, а почеће у 16 сати.

Пето коло првенства у Сомборској међуопштинској лиги први разред обележиће општински дерби: у Крушчићу ће се састати Младост и Кула. Иако Кула боље стоји на табели, тешко је прогнозирати ко је ближи победи у општинском дербију, али ваља очекивати добру утакмицу. Липар иде у госте екипи Омладинца из Дероња. Но, сусрет неће бити игран у Дероњама, због неповољне епидемиолошке ситуације у општини Оџаци, већ ће Омладинац и Липар укрстити копља на терену у Бачу. Наш четврти представник Полет из Сивца гостује у Бачком Моноштору, где се састаје са Дунавом. Сви ови сусрети су на програму у недељу, а почеће у 16 часова. 

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju