Признање Ћаћићу

Кула, 11.09.2017.

Ново признање стигло је на адресу Карате клуба „Хајдук“. Наиме, недавно је члан овог клуба и државни репрезентативац Миљан Ћаћић добио признање „Доситејева награда за младе таленте“, што је једно од најзначајнијих признања у клупској историји дугој четири деценије.

На свечаној додели овог признања, уприличеној у „Палати Србија“ у Београду Ћаћићу су „Доситејеву награду“ уручили председница Владе Републике Србије Ана Брнабић и министар за спорт и омладину Вања Удовичић. Ово вредно признање које се састоји од повеље и новчаног износа Ћаћићу је доделио Фонд за младе таленте Републике Србије за резултате остварене на признатим државним и међународним такмичењима у 2016. години.

Наравно, у Карате клубу „Хајдук“ су поносни на ово признање које је добио њихов члан.
- Наравно да смо поносни и задовољни што је наш такмичар уважен и на тако високом државном нивоу, али Миљан је то својим резултатима и заслужио. „Доситејева награда“ је само потврда континуираног изузетно квалитетног и стручног рада у наашем клубу, па ће не само Миљану него и свима нама представљати додатни мотив и подстицај да наставимо на производимо врхунске такмичаре који ће бити својеврсни бренд и понос како за наш клуб тако и за средину из које долазе – рекао је Ћаћићев тренер Никола Гребер.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju