Распоред фудбалских дешавања преко викенда

Кула, 01.09.2017.

Данас је на програму општински фудбалски дерби који се игра у оквиру трећег кола првенства у Сомборској подручној лиги. У Црвенки ће се састати Црвенка и Хајдук јуниор из Куле. Црвенчани, новајлије у Подручној лиги, су одлично почеле сезону остваривши две победе и сигурно је да ће пред својим навијачима желети на наставе тај победнички низ. С друге стране, Хајдук јуниор жели добром игром да потврди своје амбиције за висок пласман и то су елементи који говоре да нас очекује веома занимљив и неизвесан сусрет. Окршај Црвенке и Хајдук јуниора ће на стадиону Црвенке данас почети у 16 сати и 30 минута.

Остали наши подручни лигаши ће на терен сутра и прекосутра. Фудбалери Куле сутра гостују у Станишићу. Домаћин има максималан учинак у прва два кола, док је Кула убележила два пораза, па је разумљиво што је Станишић фаворит. Липар у недељу пред својим навијачима дочекује екипу Стари град из Бачке Паланке и након два стартна ремија Липарчани су решени да убележе прву победу. Младост из Крушчића у недељу иде у госте екипи Херцеговца у Гајдобру, док ће Русин из Руског Крстура, такође у недељу бити гост Будућности у Младенову. Сви ови сусрети ће почети у 16 сати и 30 минута.

Данас ће у оквиру 24. по реду Меморијалног турнира „Слободан Вилотић Ћеле“, којег Фудбалски савез Србије организује у знак сећања на овог чувеног тренера и фудбалског  учитеља, на стадиону у Кули бити одигран сусрет омладинских репрезентација Израела и Мађарске. Реч је о играчима рођеним 1999. године и млађим. Уз овај сусрет који ће данас почети у 17 часова, а улаз је слободан, Фудбалски клуб Хајдук јуниор, уз покровитељство општине Кула, ће имати част да буде домаћин и сутрашњем сусрету омладинских репрезентација Србије и Украјине. И тај сусрет, који ће сутра бити одигран на стадиону „Милан Средановић“ ће почети у 17 сати, уз слободан улаз.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju