Резултати спортских дешавања протеклог викенда

Кула, 11.02.2019.

Кошаркаши Хајдука су у 16. колу првенства у Првој српској лиги на гостовању у Новој Пазови изгубили од домаћина Нове Пазове са 84:65. Сусрет је био одлучен већ након првог полувремена које је Нова Пазова решила у своју корист са резултатом 43:22, те је рутинском игром у другом полувремену само одржавала ту разлику. Након пораза у Новој Пазови кошаркаши Хајдука су седми на табели са скором од 8 победа и 8 пораза, а у наредном колу пред својим навијачима у Кули дочекују Тополу из Бачке Тополе. 

И куглаши Хајдука су били неуспешни протеклог викенда. У 13. колу првенства у Првој лиги Србије група Војводина куглаши Хајдука су као домаћини у Врбасу изгубили од Петроварадина са 7:1 у поенима, односно 3262:3189 у обореним чуњевима. Једини поен за екипу Хајдука освојио је Марко Ераковић који је оборио 540 чуњева. Куглаши Хајдука су осми на табели са 10 бодова, а у наредном колу иду у госте Кордуну у Кљајићево.

Фудбалери Хајдука су јуче, у склопу припрема за пролећни део првенства у Српској лиги група Војводина одиграли две контролне утакмице. Шеф стручног штаба Хајдука Драган Ивановић је такмичарски погон поделио у две групе, па је тако једна група играча Хајдука јуче у Црвенки са војвођанским лигашем Црвенком играла нерешено 1:1. Гол за Црвенку је постигао Суботић, а за Хајдук Тутњевић. Друга група играча Хајдука је јуче на Вашаришту одиграла контролни сусрет са Бачком из Пачира и убележила победу од 5:1. По два гола за Хајдук постигли су Јованић и Марков, а у стрелце се уписао и Којчић. Након ова два сусрета шеф струке Куљана Драган Ивановић ће одабрати играче који ће припреме наставити у Врњачкој бањи.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju