Риболовци одржали годишњу Скупштину

Кула, 04.02.2019.

Јуче је у Кули одржана редовна годишња Скупштина Удружења спортских риболоваца Хајдук  Шаран. На дневном реду овог скупа којем је присуствовало стотинак риболоваца  било је разматрање Извештаја о раду и финансијског извештаја Удружења за 2018. годину, којег је поднео председник Удружења Иштван Мацингер и који је рекао да оно што је било планирано је и урађено. Замењен је кров на рибарском дому на Дунаву.

Средства потребна за овај посао донирао је члан Удружења Драган Ковачевић, а радове на замени крова урадила је фирма Пере Ергарца. Монтиран је и један ветрогенератор, уз несебичну подршку Нандора Хуберта, а када је ова година у питању у плану је набавка два чамца, једног за Дунав, а једног за Велики бачки канал. Такође, треба истаћи да је Удружење прошле године пословало позитивно, а када је чланство у питању у прошлој години се повећао број чланова, тако да тренутно Удружење спортских риболоваца Хајдук Шаран броји 329 чланова од којих су 281 сениор и 48 пионира.

И на јучерашњој Скупштини Удружења спортских риболоваца Хајдук Шаран приређена је томбола са вредним наградама, а Скупштина је завршена паприкашем и дружењем риболоваца. 

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju