Рукометаши Сивца нижу победе

Сивац/Црвенка, 08.10.2018.

Победе нижу рукометаши Сивца. У трећем колу прволигашког првенства Сивац 69 је као домаћин у Црвенки победио Инђију са 28:15, полувреме 12:7. Сјајно су сивачки рукометаши одиграли читав сусрет: ангажовано у одбрани, о чему сведочи податак да су примили само 15 голова, али и разноврсно у нападу, па победа ни једног тренутка није долазила у питање. Најефикаснији у екипи Сивца био је Чабаи са 11 голова, али се мора истаћи и одлична рола голмана Богојевића који је био готово несавладив. Сивац 69 је први на табели са 6 бодова, а у наредном колу иде у госте Долову.

За разлику од рукометаша  Сивца, рукометаши Црвенке у првенству Супер Б лиге не знају за победу. Црвенка је у трећем колу првенства била гост Мачве из Богатића. Домаћин је славио победу од 22:19, полувреме 11:8. Црвенчани су против Мачве наступили ослабљени, јер у саставу није било капитена Драгише Рачића, те младог Којадиновића и голмана Павићевића. Најефикаснији у екипи Црвенке био је Милош Ивић са 6 постигнутих голова. Црвенка је последња на табели, јер након три одиграна сусрета нема освојеног бода, а у наредном колу дочекује екипу Југовића из Каћа.

Неуспешне су биле и црвеначке рукометашице. Наиме, екипа Лаки је у трећем колу прволигапког првенства пред својим навијачима поражена од Младости из Српске Црње са 24:21. Сусрет је био одлучен већ у првом полувремену, које су гошће добиле са 15:9. Најефикаснија у екипи Лаки била је Катарина Маравић са 7 постигнутих голова. Младе црвеначке рукометашице су са два освојена бода у средини табеле, а у наредном колу Лаки иде у госте Долову.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju