Рукометаши Сивца почели припреме

Кула, 12.01.2021. - Последњи првенствени сусрет рукометаши Сивца су одиграли 21. новембра, када су у осмом колу првенства у Супер Б лиги дочекали Инђију, да би након тога, због епидемиолошке ситуације дошло до прекида такмичење. Но, Сивчани нису прекинули тренинге, окуљали су се и као што је пред крај прошле године најавио тренер Бранко Жежељ договор је био да се након прославе божићних празника интензивира рад, односно, почну праве припреме рукометаша Сивца за наставак суперлигашког првенства.

-Као што смо рекли тако смо и урадили. Јуче смо окупили екипу и кренули смо са петонедељним припремама, спремамо се за 13. фебруар, када нам стартује наставак првог дела сезоне у којем имамо да одиграмо још три сусрета, а први је, као што рекох 13. фебруара против Лавова у Бачкој Паланци. Одзив играча је добар, а оно што треба истаћи је да имамо и неких нових лица у погону. Приступили су нам десно крило Михајло Вучковић из Риђице који је у прошлој полусезони играо за новосадску Славију, ту је и Лука Јокић из Сомбора. Реч је о младим играчима и то су нека наша улагања у будућност. Приступио нам је и Петар Шаин из Врбаса, који је већ дуже време тренирао са нама. Што се плана рада тиче радимо сваког дана у нашој хали. Уговорили смо и контролне утакмице: прву проверу имамо против Југовића из Каћа 21. јануара, да би већ 24. јануара гостовали Спартаку у Суботици, потом 27. јануара гостујемо у Каћу, и имамо још заказане две утакмице са Врбасом и на крају, такозвану генералну пробу имаћемо последњи викенд пред наставак првенства против Апатина – рапорт је тренера Жежеља.

Имајући у виду чињеницу да су сви они који су јесенас бранили боје Сивца на окупу, јасно је да ће Сивчани јачи ући у наставак првенства. Тренутно су, након осам одиграних сусрета, на седмом месту са седам бодова. Какви су циљеви у наставку првенства?

-Наравно да очекујем да будемо бољи у наставку сезоне, јер имамо квалитет да будемо у горњој половини табеле. Уз то наш циљ је да кроз наставак првенства припремамо екипу за наредну сезону, јер из тог разлога су и доведени ови млади играчи који су нам се у овој паузи прикључили – рекао је тренер сивачких рукометаша Бранко Жежељ.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju