Рукометаши Црвенке поново на терену

Црвенка, 20.05.2020.

Рукометаши Црвенке су се након готово два месеца паузе вратили у тренажни процес. Наиме, након одиграна само три кола пролећног дела првенства, због пандемије корона вируса и увођења ванредног стања прекинута је рукометна сезона, да би након укидања ванредног стања уследила одлука Управног одбора Рукометног савеза Србије о поништавању такмичења. Но, Управни одбор Рукометног савеза је донео одлуку да се прошири Супер А лига, а да се то проширење одради кроз бараж у којем би учествовали заинтересовани чланови Супер Б лига.

Рукометни клуб Црвенка јесте заинтересован за учешће у баражу и то је разлог што тренирају. Према речима тренера рукометаша Црвенке Владимира Зејака његови изабраници су већ трећу недељу на окупу, а када су кренули са припремама видело се да су неки од момака тренирали и током ванредног стања у кућним условима и дошли су спремни, док је било и момака који су дошли доста запуштени, али до почетка баража има довољно времена  да се надокнади оно што је због ванредног стања и немогућности окупљања пропуштено.

Када је реч о баражу у Рукометном клубу Црвенка су се надали да ће Управни одбор Рукометног савеза Србије донети одлуку о проширењу Супер А лиге, а с обзиром да су и у поништеној сезони гајили највише амбиције, а то је пласман у Супер А лигу и пре него што је донесена одлука о проширењу лиге они су почели припреме, како би што спремније дочекали утакмице баража. Оно што представља непознаницу јесте чињеница да се још увек не знају учесници баража. Наиме, пријаве за учешће у баражу су од 29. маја до 6. јуна, након чега ће се знати и број учесника и датум одигравања утакмица.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju