Саопштење за јавност

Кула, 02.09.2019.

Управни одбор Спортског савеза Србије-Одбор за хитна питања, недавно је, сходно одредбама Закона о спорту донео Одлуку о образовању Спортског одбора за општину Кула и тиме преузео привремено остваривање надлежности територијалног спортског савеза за општину Кула. За чланове Спортског одбора општине Кула су именовани: Давор Штефанек, председник и чланови  Горан Маринковић,  проф.др. Ненад Ђурђевић, Владимир Павков и  Данило Боровић.

У складу са претходно наведеним, Спортски савез Србије ће припремити и доставити предлоге годишњих програма за 2019. годину организација у области спорта са територије општине Кула директном сходном применом Правилника о одобравању и финансирању програма којима се остварује општи интерес у области спорта и извршити оцењивање и одобравање предметних програма такође директном сходном применом Правилника о одобравању и финансирању програма којима се остварује општи интерес у области спорта.

Тим поводом у Кули ће у среду, 4. септембра у скупштинској сали бити одржан састанак спортских клубова и организација у области спорта са територије општине Кула са представницима Спортског савеза Србије како би се чланови спортских клубова и организација у области спорта едуковали у подношењу захтева за добијање финансијских средстава за такмичарску 2019. године, односно у домену попуњавања апликационог формулара организације у области спорта којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта. Састанак ће почети у 12 сати, а како би се што боље припремили за овај састанак спортски клубови и организације у области спорта могу ОВДЕ преузети Апликациони формулар организације у области спорта којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта за 2019. годину.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju