Све бољи резултати тенисера "Хајдука"

Кула, 01.07.2020.

Сведоци смо да тенис у нашој средини има све више присталица, али и да клубови постижу све боље резултате. Тако смо недавно писали да девојчице Тенис клуба Сивац до 10 година старости заузимају прво место на листи достигнућа Еволушн клубова Тениског савеза Србије, а пре пар дана објављена је информација да у конкуренцији дечака до 10 година старости – такозвани наранџасти ниво на листи достигнућа Еволушн клубова Тенис клуб Хајдук из Куле убедљиво држи прво место са 394 освојена бода.

До укупног броја бодова дошло се тако што се збрајају освојени гемови и остварене победе и на основу тог учинка уместо ранг листе, како је раније било, одређен број бодова добију клубови за које наступају, а одређен број бодова добију и играчи. Екипу Хајдука у овом узрасту чине дечаци Владимир Поповић, Давид Барна и Вељко Ћировић. Пред младим тенисерима Хајдука нови испит вредности је турнир у Новом Саду који ће бити одржан 11. јула. Имају у редовима Тенис клуба Хајдук још резултата за понос. Наиме, на појединачној ранг листи играчица до 10 година старости, чланица Хајдука Лана Османовић је тренутно друга у Србији са 145 бодова, док првопласирана Мина Малићевић има 172 бода.

Када говоримо о Тенис клубу Хајдук ваља рећи да је на теренима овог клуба недавно одржан турнир рекреативаца на којем су наступила 32 играча из Куле, Врбаса, Сивца, Црвенке, а занимљиво и 4 играча из Фоче из Републике Српске. Након занимљивих мечева у финалу су снаге одмерили Борислав Бугарски из Врбаса и Владан Вујовић из Куле, који је председник а и тренер у Тенис клубу Хајдук. Успешнији је био Бугарски, који је тако освојио прво, док је Вујовић заузео друго место. Треће место на кулском турниру рекреативаца припало је Јожефу Барна, тренеру у Тенис клубу Хајдук. 

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju