Све више спортских догађаја

Кула, 14.02.2020.

Све више је спортских догађаја, али су за сада у борби за бодовима само кошаркашки колективи. Наиме, на програму је 14. коло првенства у Првој и Другој Српској лиги.

Кошаркаши Хајдука, који се такмиче у Првој Српској лиги гостују у Инђији где се састају са Железничаром. Након убедљиве победе остварене у прошлом колу против  Тополе разумљиво је што кошаркаши Хајдука поручују да и у Инђији иду на победу. Сусрет кошаркаша Железничара и Хајдука ће у Инђији бити одигран у недељу, а почеће у 18 сати и 30 минута.

Кошаркаши Сивца, који се такмиче у Другој Српској лиги дочекују екипу Баскетбол старс из Футога. Овај сусрет ће бити уписан у анале сивачке кошарке, јер ће бити први који је одигран у новосаграђеној сивачкој хали. Дуел кошаркаша Сивца и Баскетбол старса из Футога ће у Сивцу бити одигран у недељу, а почеће у 17 сати.

Наши фудбалски колективи се припремају за пролећни део првенства и ову последњу фазу у склопу припрема користе да кроз пријатељске утакмице провере шта је у припремама урађено.

Фудбалери Хајдука, чланови Српске лиге група Војводина одиграће контролни сусрет са Телстилцем из Оџака. Према најавама овај сусрет би сутра требао да буде одигран на игралишту на Гедеру, а почеће у 14 сати.

Војвођански лигаш Црвенка ће сутра у пријатељском сусрету одмерити снаге са Кордуном из Кљајићева. Овај дуел ће бити игран на помоћном терену Црвенке, а почеће у 14 часова.

Фудбалери Липара, чланови Сомборске међуопштинске лиге први разред ће током викенда одиграти два контролна сусрета. Први сутра, против Његошева, а други у недељу, када ће им противник бити Русин из Руског Крстура. Ова ова сусрета ће почети у 14 часова. У недељу ће на терен још два члана Сомборске међуопштинске лиге први разред: у Крушчићу ће од 14 сати снаге одмерити домаћин Младост и Полет из Сивца. Наш четврти представник у Сомборској међуопштинској лиги први разред, фудбалери Куле ће у недељу гостовати на Панонији, где ће од 14 сати и 30 минута одиграти контролни сусрет са Панонијом. 

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju