Сви учесници су победници

Кула, 10.06.2019.

У Кули је јуче одржан кошаркашки турнир којег је организовао Окружни кошаркашки савез Западно-бачког округа. Снаге су одмерили млађи пионири, реч је о деци рођеној 2008. и 2009. године, у мушкој  и женској конкуренцији. У женској конкуренцији наступиле су млађе пионирке Сивца и Хајдука из Куле.

Успешније у одмеравању снага биле су младе кошаркашице Сивца, које су славиле победу резултатом 49:35. У мушкој конкуренцији наступили су млађи пионири Апатина, Србобрана, Сивца и Хајдука.

Прво место је освојила екипа Апатина, која је у финалу победила екипу Хајдука са 27:25, па су се Куљани морали задовољити другом местом, трећи су млади кошаркаши Сивца, а четврти Србобран. За најкориснијег играча турнира проглашен је члан Апатина Душан Бекир, а најбољи стрелац је био члан Хајдука Лука Пјешчић.

Рецимо и то да су сви учесници овог турнира добили златне медаље, јер сви који су дошли на ову кошаркашку смотру су победници, изјавио је Горан Крстајић, председник Окружног кошаркашког савеза Западно-бачког округа.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju