Сивац дочекује Раднички из Шида, Црвенка чека Јединство из Новог Бечеја

Сивац/Црвенка, 02.11.2018.

Вечерас ће на терен рукометаши Сивца, водеће екипе на табели Прве лиге Србије група север. Сивац 69 у 7. колу првенства дочекују екипу Радничког из Шида. Сивчани су апсолутни фаворити, и све осим нове убедљиве победе било би велико изненађење. Сусрет рукометаша Сивца и Радничког из Шида ће вечерас у црвеначкој хали „Слободан Чиле Мишковић“ почети у 19 сати и 30 минута.

Суперлигаш Црвенка ће у 6. колу првенства пред својим навијачима угостити екипу Јединства из Новог Бечеја. Црвенчани су везали два сусрета без пораза, играју на домаћем терену и верују да уз подршку са трибина могу до победе. Сусрет рукометаша Црвенке и Јединства из Новог Бечеја ће у Црвенки бити одигран у недељу, а почеће у 18 сати.

У седмом колуи прволигашког првенства за рукометашице екипа Лаки у Црвенки дочекује сомборски Раванград. Реч је о сусрету екипа које су у досадашњем делу освојиле по три бода, али младе Црвенчанке поручују да су због домаћег терена ближе победи. Сусрет Лаки – Раванград из Сомбора ће у црвеначкој хали бити одигран сутра, а почеће у 18 сати.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju