„Спартак“ из Суботице победник турнира „Радисав Рабреновић“

Крушчић. 07.08.2018.

Победник трећег по реду меморијалног фудбалског турнира „Радисав Рабреновић“ који је одржан у Крушчићу, у организацији Компаније „Интер спорт френдс“ из Новог Сада, и подршку породице и пријатеља некадашњег истакнутог фудбалског судије, спортског радника и дугогодишњег првог оперативца новосадске „Војводине“ Радисава Рабреновића, је „Спартак“ из Суботице.

На меморијалном турниру су се надметали дечаци рођени 2004. године, а наступили су „Спартак“ из Суботице, „ТСЦ“ из Бачке Тополе, „Црвенка“ и „Лидер“ из Оџака. У полуфиналним надметањима „Спартак“ је победио „Црвенку“ са 1:0, а „ТСЦ“ и „Лидер“ су играли нерешено 0:0, да би бољим извођењем пенала пласман у финале изборили млади фудбалери из Оџака. У утакмици за треће место „ТСЦ“ је савладао „Црвенку“ са 2:0, док је у утакмици за прво место „Спартак“ победио екипу „Лидера“ са 2:1 и тако се домогао победничког пехара, којег је капитену „Спартака“ уручио Милета Рабреновић, брат покојног Радисава. 

За најбољег играча Меморијала проглашен је Филип Башић Палковић  играч „Спартака“, најефикаснији био је Адам Нађпал  члан „ТСЦ“ из Бачке Тополе, најбољи голман је Давид Бујзаш  члан оџачког „Лидера“, а награду за фер плеј добили су играчи Црвенке.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju