Спортисти инвалиди други у Војводини у спортском риболову

Кула, 30.06.2020.

Екипа спортских риболоваца Друштва за спорт и рекреацију инвалида општине Кула освојила је друго место на Покрајинском првенству инвалида Војводине у спортском риболову које је одржано у Србобрану на каналу Дунав-Тиса-Дунав.

Надметало се дванаест општинских организација инвалида са 60 учесника и тако јакој конкуренцији спортски риболовци из наше општине су се домогли сребрног одличја. Кулски спортски риболовци су укупно уловили 12.315 грама рибе.

Надметало се по секторима и у првом сектору члан кулске екипе Жељко Милићевић је био трећи са уловом тешким 3495 грама, у другом сектору Милутин Бједић је био пети са уловом од 3095 грама, у трећем сектору Ђорђе Кукић је био седми са уловом од 2245 грама, док је у четвртом сектору у којем су се надметале жене чланица кулске екипе Нада Личина освојила прво место са уловом тешким 3480 грама, што је екипи кулске општине у укупном пласману донело друго место.

Спортистима инвалидима у суботу 4. јула предстоји Покрајинско првенство у висећој кугли које ће бити одржано у Новом Саду.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju