Спортска најава

Кула, 08.09.2017.

Фудбал ће и овог викенда бити у средишту пажње љубитеља спорта у кулској општини.

На програму је четврто коло првенства у Сомборској подручној лиги у којој се такмичи шест клубова из наше општине. Три наша представника ће на терен у суботу, а три у недељу. У суботу ће Хајдук јуниор у Кули дочекати екипу Будућности из Младенова. Куљани су решени да се победом искупе за пораз у Црвенки. Младост ће у Крушчићу, у комшијском дербију у суботу дочекати екипу Борца из Бачког Грачаца. Осокољени победом у минулом колу оствареном у гостима Крушчићани најављују нови успех. И фудбалери Липара ће сутра на терен. Липарчани иду у госте водећем Станишићу и биће то дерби кола јер се састају две непоражене екипе у досадашњем делу првенства. Свесни су Липарчани да је домаћин у предности, али се неће лако предати.

У недељу ће фудбалери Куле на Гедеру угостити екипу ЖАК-а из Сомбора. Изабраници Зорана Маливука су убележили три пораза и уколико желе бег са дна табеле морају победити. И фудбалери Русина из Руског Крстура су у сличној ситуацију: након три везана пораза у недељу дочекују екипу Херцеговца из Гајдобре. Шести наш представник, екипа Црвенке у недељу гостује у Пивницама где се састаје са Славијом. Овај сусрет ће бити прави тест за фудбалере Црвенке који имају три везане победе, па је разумљиво што и у Пивницама желе да наставе успешну серију. Сусрети у Сомборској подручној лиги ће почети у 16 сати.

Овог викенда је на програму друго коло првенства у Сомборској међуопштинској лиги први разред у којој се такмиче фудбалери Полета из Сивца. Сивчани ће у недељу гостовати у Дероњама где ће одмерити снаге са екипом Омладинца. И сусрет у Дероњама ће почети у 16 сати.

И осми наш фудбалски колектив, а реч је о кулском фудбалском клубу КФК ће на терен. Наиме, почиње првенство у Сомборској међуопштинској лиги други разред. КФК у недељу гостује у Лалићу, где се састаје са Панонијом. Сусрет ће почети у 16 сати.

Наши рукометни колективи ће дане викенда искористити да кроз контролне утакмице провере шта су до сада урадили у припремном периоду. Тако ће рукометаши Црвенке, чланови Супер Б лиге сутра гостовати у Бачкој Паланци где ће одиграти пријатељски сусрет са екипом Лавова. Дуел Лавова и Црвенке ће сутра почети у 12 сати. И други црвеначки рукометни клуб, екипа Лаки, члан Прве лиге ће сутра играти контролни сусрет. Изабранице Зорана Ловре ће сутра у Црвенки угостити екипу Јадрана из Фекетића, а сусрет ће почети у 11 сати. Рукометаши Сивца, чланови Прве лиге ће сутра гостовати у Апатину, где ће одмерити снаге са истоименом екипом. Сусрет рукометаша Апатина и Сивца ће почети у 17 сати и 30 минута

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju