Сјајни "Вукови"

Кула, 28.11.2019.

Чланови Карате клуба „Вукови“ су остварили одличне резултате на такмичењима одржаним протеклих дана. На традиционалном међународном турниру „Тузлански победник“ који је одржан у Тузли у саставу репрезентације Србије наступила су два члана Карате клуба „Вукови“, Михајло Крнајац и Растко Мијановић који су се надметали у конкуренцији нада, а у Тузли су се сјајним наступима домогли златних медаља у својим категоријама.

Потом су чланови Карате клуба „Вукови“ учествовали на традиционалном турниру „Пантер Опен“, који је одржан у Будисави крај Новог Сада и још једном су потврдили висок ниво форме, што потврђују и бројне освојене медаље. Златне медаље су у појединачној конкуренцији освојили јуниори Милош Милутиновић и Филип Ћосић, те нада Растко Мијановић, а златним одличјима у екипној конкуренцији окитиле су се екипа јуниора у саставу Милош Милутиновић, Филип Ћосић, Александар Какаш и Владимир Зелић, као и екипа нада у саставу Михајло Крнајац, Марко Ђурђић, Растко Мијановић и Милош Крнајац. Сребрне медаље су освојили наде Михајло и Милош Крнајац и јуниор Александар Какаш. 

У Карате клубу „Вукови“ су презадовољни оствареним резултатима, истичући да су уз освојене медаље њихови такмичари стекли драгоцено искуство које ће им користити у наредним наступима. А оно што „Вукове“ очекује је наступ на изузетно јаком  међународном турниру у словачком граду Нитри, па ако је судити на основу остварених резултата и из Нитре ваља очекивати нова одличја.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju