Тенис клуб организовао турнир за младе тенисере

 

Кула, 15.10.2020. -Тенис клуб Хајдук је протеклог викенда организовао турнир за младе тенисере и тенисерке, а такмичење се одвијало у неколико категорија. Након занимљивих окршаја познати су и најбољи по категоријама. У конкуренцији деце до 8 година старости најбољи је био Александар Поповић, у категорији деце до 10 година старости у мушкој конкуренцији најуспешнији је био Давид Гргурић, док је у конкуренцији девојчица најбоља била Сташа Вораз. У надметању деце до 12 година старости најбољи у мушкој конкуренцији је био Владимир Поповић, а у женској Лана Османовић. У такмичењу тенисера и тенисерки до 15 година старости најуспешније у женској конкуренцији су биле Олгица Бркин која је освојила прво место, Лана Поповић друго, док су треће место поделиле Ања Крупљанин и Саша Потпара. Све четири су чланице Тенис клуба Хајдук. У мушкој конкуренцији најбољи је био Адам Варга, члан Палића, други је био Давид Шипка, члан Хајдука, а трећи Давид Зарић, члан Палића. На поменутом тениском догађају своје умеће су показале и жене које су цело лето тренирале у Тенис клубу Хајдук који је за њих организовао бесплатну школу тениса. Најбоља је била Катарина Грубор, док је друго место освојила Дајана Барна. За све учеснике поменутог тениског турнира организатор Тенис клуб Хајдук је обезбедио дипломе, мајице, медаље, храну и пиће, а најбољим у својим категоријама додељени су и пехари.

Већ наредног викенда 17. и 18. октобра Тенис клуб Хајдук ће организовати сениорски турнир у којем ће играчи бити подељени у две категорије: до 40 и преко 40 година старости. Треба рећи да је долазак на сенирски турнир потврдило десет тенисера из Републике Српске. Сениорски турнир ће се играти на девет добијених гемова, а за прва три места су обезбеђени пехари и награде спонзора турнира.

Ови турнири ће, уједно, означити и крај овогодишње успешне турнирске сезоне Тенис клуба „Хајдук“, мада ће на тениским теренима овог клуба бити живо док год то временски услови буду дозвољавали.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju