Током викенда ће бити одржана два рукометна меморијална турнира

  1. септембар 2018. године

           

Током викенда ће бити одржана два рукометна меморијална турнира. У Црвенки ће сутра бити одржан 19 по реду меморијални турнир „Слободан Чиле Мишковић“, а сутра и прекосутра у Сивцу ће бити одржан тринаести по реду меморијални турнир „Владе и Новак“.

На „Чилетовом“ меморијалу у Црвенки, који сутра почиње у 16 часова, уз домаћина ће учествовати Пролетер из Зрењанина и бачкопаланачки Лавови, док меморијал „Владе и Новак“ има и међународни карактер јер уз домаћина прволигаша Сивац 69 на турниру учествују Б суперлигаши Југовић из Каћа и Врбас петрол из Врбаса, али и хрватски премијер лигаш Спачва из Винковваца. Отварање Меморијала „Владе и Новак“ је сутра у 16 часова у новосаграђеној спортској хали у Сивцу, а финале је заказано за недељу за 17 часова.

  Уз рукомет, предстојећи викенд ће обележити и фудбал.

У 5. Колу првенства у Сроској лиги група Војводина Хајдук 1912 из Куле иде у госте Радничком у Нову Пазову. У овом сусрету, гледајући положај екипа на табели Хајдук је фаворит, јер Куљани деле прву и другу позицију, а домаћин Раднички је последњи. Но, опрез никада није на одмет. Сусрет Радничког и Хајдука ће у Новој Пазови бити одигран сутра, а почеће у 16 сати.

 Фудбалери Црвенке у 5. Колу првенства у Војвођанској лиги група север гостују у Каравукову, где се састају са Полетом. Црвенчани су у претходном колу остварили прву првенствену победу, Полет још није, те на крилима те победе фудбалери Црвенке најављују да ће се из Каравукова вратити са повољним резултатом. Сусрет Полета и Црвенке ће у Каравукову бити одигран сутра, а почеће у 16 сати.

Овог викенда је на програму пето коло првенства у Сомборској подручној лиги. Три од четири екипе из кулске општине су домаћини. Кула на Гедеру дочекује ОФК Оџаке. Кула је добро отворила сезону, игра пред својим присталицама и најављује победу. Русин у Руском Крстуру дочекује Тврђаву из Бача, решени да се искупе за пораз у минулом колу. Полет у Сивцу дочекује екипу Стари град из Бачке Паланке, док четврти наш представник Липар иде у госте Радничком у Ратково. Сви ови сусрети су на програму у недељу, а почеће у 16 сати.

 У трећем колу првенства у Сомборској међуопштинској лиги први разред Младост из Крушчића  иде у госте Омладинцу у Буковац. Крушчићани су уписали два пораза, те је тешко очекивати да ће да се „ваде“ на терену у Буковцу. Сусрет Омладинца и Младости из Крушчића ће у Буковцу бити одигран у недељу, а почеће у 16 сати.

 У трећем колу првенства у Сомборској међуопштинској лиги други разред Кулски фудбалски клуб КФК  иде у госте Граничару у Риђицу. Ако је судити на основу положаја екипа на табели домаћин је фаворит. Дуел Граничара и КФК-а ће у Риђици бити одигран у недељу, а почеће у 16 часова.

Фудбалерке Полета из Сивца у другом колу прволигашког првенства иду у госте Мачви у Шабац. Овај сусрет ће у Шапцу бити одигран у недељу, а почеће у 13 сати и 30 минута.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju