Турнир у малом фудбалу у Црвенки 4. јула

Црвенка, 23.06.2020.

Један од заштитних знакова лета су традиционални ноћни турнири у малом фудбалу, па практично нема места у којем се у летњем периоду не представе играчи малог фудбала. У кулској општини сезону турнира ће отворити онај најстарији – у Црвенки. Наиме, према најавама организатора у Црвенки би крајем јуна требао да почне 59. по реду традиционални ноћни турнир у малом фудбалу „Црвенка 2020“.

Публици ће се представити играчи у три категорије: сениори, млађе категорије и ветерани. За најуспешније у млађим категоријама обезбеђене су медаље и пехари док ће се сениори борити за новчане награде. Наградни фонд црвеначког турнира је 230 хиљада динара. Победнику ће припасти награда од 150, другопласираној екипи 50, а трећепласираној 30 хиљада динара.

Заинтересоване екипе своје учешће на традиционалном ноћном турниру у Црвенки могу пријавити до 26. јуна, када ће бити обављено и формирање такмичарских група и жребање противника. Према речима организатора, иако је плакатирано да ће турнир почети 27. јуна, због неких административних потешкоћа почетак ће бити одложен за недељу дана и турнир ће највероватније почети 4. јула.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju