Упис нових чланова у Карате клуб „Хајдук“

Кула, 05.09.2017.

Да Карате клуб „Хајдук“ мисли на будућност потврђује и позив свим малишанима, девојчицама и дечацима да постану део спортске породице овог клуба, да вежбају са истинским шампионима, да их уче тренери са националним лиценцама.

То је пут да се заједнички припреме за неке од наредних Олимпијских игара, јер је коначно и карате спорт ушао у Олимпијску породицу и на предстојећој Олимпијади у Токију 2020. године биће добијени и олимпијски шампиони у каратеу.
Слоган Карате клуба „Хајдук“ је: „Постаните део шампионског тима“, јер је овај клуб једини који је изнедрио освајаче светских, европских, балканских и државних медаља за четири деценије постојања. Зато из овог клуба поручују малишанима: „Очекујемо вас, можда сте баш ви будући носици медаља“. Тренери који ће радити са будућим шампионима су Милош Данилов и Бојан Перућица. Упис нових чланова, који траје до 30. септембра је бесплатан, а врши се понедељком и петком од 19 до 21 сат и средом од 20 до 21 сат у спортској хали Основне школе „Иса Бајић“, где будући шампиони вежбају.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju