Успешан викенд за Карате клуб Хајдук: медаље са два престижна такмичења

За члановима Карате клуба „Хајдук“ је изуетно успешан викенд, јер су такмичари овог клуба наступили на два престижна такмичења са којих су се вратили са бројним одличјима.

Тако је у суботу у Будисави одржан „Пантер опен 2021“ на којем је наступило дванаест најмлађих такмичара Хајдука, као и две екипе, а са овог такмичења у Кулу је стигло осам медаља. Златну медаљу у појединачној конкуренцији освојила је пионирка Теодора Тот, а у екипној мушки пионирски тим Хајдука. Сребрне медаље освојили су пионир Војин Милетић у појединачној и тим пионирки у екипној конкуренцији. Бронзаним медаљама окитиле су се полетарке Маша Крнајац и Уна Пердух, а у конкуренцији нада Анастасија Гажо и Ђорђе Вујасин.

 

У недељу су каратисти Хајдука наступили на међународном турниру „Пети карате куп 2021. – Тузлански победник“ , који је одржан у Тузли, у Босни и Херцеговини. Карате клуб „Хајдук“ је на овом престижном турниру наступио са 24 такмичара који су освојили укупно 16 медаља, од којих су три златне, три сребрне и десет бронзаних. Златне медаље у Тузли су освојили јуниор Марко Пуцар, кадет Растко Мијановић и нада Стефан Карапанџа. Сребрне медаље су освојили јуниорка Матеа Калмар, те наде Лана Љубенковић и Божидар Мрдак, а бронзане медаље за Хајдук су освојили сениори Милош Милутиновић и Филип Ћосић у апсолутној категорији, јуниори МИхајло Крнајац, Лука Гириц и Глоријан Штрангар, јуниорка Александра Ђикић, нада Алекса Пуцар, те кадеткиња Миа Двожак и кадети Михајло Крнајац и Глоријан Штрангар.

Резултати остварени на ова два такмичења, али и на претходним на којима су наступили чланови Карате клуба „Хајдук“ су допринели да у овај клуб стигне једно велико признање, а то је позив селектора Репрезентације Србије да чак седам чланова овог клуба у кимону репрезентације наступи на Балканском шампионату за кадете, јуниоре и млађе сениоре, који ће предстојећег викенда бити одржан у Ријеци, у Републици Хрватској. У Карате клубу Хајдук се надају да ће њихови чланови достојно репрезентовати своју земљу, а у свој клуб се вратити са сликама са победничког постоља. 

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju