Успешан викенд за КК ''Хајдук''

Кула, 23.04.2019.

За члановима Карате клуба „Хајдук“ је још један успешан такмичарски викенд. Наиме, најпре су чланови млађих узрасних категорија овог клуба учествовали на једном од најстаријих и најпрестижнијих међународних турнира у Србији „Златном појасу Чачка“ где су у конкуренцији такмичара из Шпаније, Француске, Италије, Босне и Херцеговине, Русије, Црне Горе, Бугарске, Румуније, Словеније, Мађарске и наше земље остварили одличне резултате.

У појединачној конкуренцији пионир Никола Вуковић је у категорији до 45 килограма освојио друго место, а бронзаним медаљама су се окитиле пионирке Лана Љубенковић и Миа Војчена, те наде Растко Батуран и Дуња Ракић. Било је успеха и у екипној конкуренцији, па је тако тим женских нада Хајдука у саставу Матеа Калмар, Миона Кнежић, Милица Симић и Миљана Татић освојио треће место и бронзану медаљу. Тренер у Карате клубу „Хајдук“ Никола Гребер истиче да су веома задовољни оним што су такмичари овог клуба показали у Чачку, јер је задржан континуитет успеха, али и показан видан напредак млађих категорија, па у клубу очекују да ће селектор Репрезентације Србије позвати шест чланова овог клуба за учешће на предстојећем Балканском шампионату, који ће бити одржан у Босни и Херцеговини.

Потом су чланови Карате клуба „Хајдук“ наступили на Купу Војводине за кадете, јуниоре, млађе сениоре и сениоре, који је у организацији Карате савеза Војводине одржан у Банатском Новом Селу. На овом такмичењу „хајдуци“ су остварили потпуну доминацију у борбама у екипној конкуренцији. Златне медаље су освојиле екипе јуниорки и кадета, а бронзом се окитила екипа кадеткиња. У појединачној конкуренцији на Купу Војводине освојено је пет медаља.

Миљан Ћаћић је у конкуренцији сениора освојио друго место, а бронзане медаље су освојили јуниорка Кристина Соколовски, кадеткиња Александра Ђикић, кадет Лука Гириц и јуниорка Наталија Сератлић. Оно што још треба истаћи је податак да су сви такмичари Хајдука, као и екипе оствариле пласман на Куп Србије, који им предстоји за три седмице и на који, ако је судити на основу резултата са Купа Војводине, одлазе са највишим амбицијама.

Komentari

Beba: Cestitam!!!Svaka cast!!!❤❤❤

2019-04-24 07:55:51 0 0

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju