Успешан старт сезоне за каратисте "Хајдука"

Кула, 10.02.2020.

И на првом овосезонском такмичењу чланови Карате клуба „Хајдук“ су потврдили своју вредност. Каратисти Хајдука су наступили на 23. по реду меморијалном интернационалном турниру „Игор Анђелковић“ којег организује Карате клуб Раванград из Сомбора. Оно што посебно треба истаћи је податак да су на овом турниру боје Хајдука бранили махом почетници, млади „хајдуци“ којима је овај турнир био прво такмичење, уз пар искуснијих бораца, али и такав састав се у Кулу вратио са 7 медаља: три златне, једном сребрном и три бронзане.

Златне медаље су освојили пионирка Невена Вујасин у категорији до 34 килограма, те пионири Војин Милетић у категорији до 30 килограма и Стефан Карапанџа у категорији до 50 килограма. Сребрну медаљу је освојио нада Срђан Ковачевић у категорији до 45 килограма, а бронзане медаље су освојили кадеткиња Матеа Калмар у категорији преко 54 килограма, пионирка Анђела Вида у категорији до 30 килограма и пионир Ђорђе Вујасин у категорији до 35 килограма.

Према речима тренера у Карате клубу „Хајдук“ Николе Гребера у клубу су веома задовољни оствареним резултатима, а посебно наступима дебитаната, што само потврђује да се у овом клубу веома озбиљно ради на стварању нових такмичара и генерација за нове домете. Карате клуб „Хајдук“ тренутно у такмичарском погону има чак четрдесет и двоје регистрованих бораца, што када је карате у питању представља праву реткост.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju