У недељу одржан 3. ''Греплинг Куп Србије''

Кула, 19.12.2018.

И поред лоших временских прилика, трећи по реду Греплинг Куп Србије је у недељу успешно одржан.

Српски Рвачки Греплинг Савез и технички организатор  Констриктор Фајт Тим из Куле су се потрудиили да унапреде прошлогодишњи ниво и да Греплинг куп Србије и даље остане најмасовније греплинг такмичење у региону.

На трећем Греплинг купу Србије је учествовало 230 такмичара из 30 клубова из Србије, Црне Горе,Хрватске и  Босне и Херцеговине и Ирана, а одржано је више 200 мечава у свим узрасним категоријама. Такмичење је отворио Војислав Табачки, прослављени рвачки судија, координатор за неолимпијске спортове при  Рвачком савезу Србије и председник Скупштине Српског рвачког  греплинг савеза.

У преподневном делу наступале су млађе узрасне категорије, а по завршетку преподневог дела је одржано свечано отварање.

Послеподневни програм је био резервисан за сениорску конкуренцију А и Б класе у којој је одржано око 100 борби.

За најбољег  такмичара турнира проглашен је Славен Познић из Рвачког клуба „Осијек“ који је и у јуниорској и у сениорској категорији до -84 кг освојио златне медаље, док је за најбољи клуб проглашен „Секутор“ из Београда.

Такмичари Констриктор фајт тима из Куле и Црвенке су и овога пута успешно наступили и освојили 11 медаља. Златне медаље су освојили кадет Огњен Живковић, млађи пионир Вељко Секулић и пионирка Лана Били, сребрне медаље су освојили Теодора Јовичић, Алекса Секулић и Немања Бубуљ, а бронзана одличја су освојили Марија Ивић, Огњен Јакић, Василије Бубуљ, и сениор Синиша Анцигер. Њихови тренери  Оливер Радуловић и Јован Секулић су задовљни одличним наступом такмичара.

Као и до сада, организацију трећег по реду Греплинг купа Србије финансијски је подржала општина Кула, док су спонзори обезбедили  вредне награде за победнике у свим узрасним категоријама.         

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju