У суботу почиње пролећни део првенства у Српској лиги група Војводина

Кула, 05.03.2020.

У суботу почиње пролећни део првенства у Српској лиги група Војводина, у којој се такмиче фудбалери Хајдука. Куљани су јесен завршили на предпоследњем месту на табели, свесни да им у пролећном делу предстоји грчевита борба за опстанак међу српсколигашима. Да би одговорили захтевима те борбе фудбалери Хајдука су се морали максимално добро припремити, а је ли тако било, питање је намењено шефу стручног штаба Слободану Бачићу.

-Као и сваки тренер што има обичај да каже: припреме смо завршили успешно, нема повређених играча, момци су максимално испоштовали своје обавезе. Наравно, било је и неких пропуста, ствари са којима у игри нисмо претерано задовољни, али има и доста добрих ствари, а ми ћемо као и сваки тим покушати да сакријемо мане, а врлине дигнемо до максимума, јер само то нас оставља у трци за опстанак – каже Бачић.

Фудбалери Хајдука су у склопу припрема одиграли шест контролних утакмица и како рече шеф струке Бачић било је шарено: плаћа се данак неисукуству у неком тактичком делу који неки играчи нису прошли у неком  ранијем периоду, али „хајдуци“ то покушавају да надокнаде жељом, ентузијазмом, младошћу, тако да их чека „вруће“ пролеће. Но, Бачић истиче да мора да буде оптимиста гледајући их како раде свакодневно, колико се труде и залажу, уверен да ће његова екипа на крају изборити опстанак.

У пролећној премијери фудбалери Хајдука иду у госте Омладинцу из Нових Бановаца.

-Домаћин увек незгодан противник, чврст, јак. Дуго селектирана екипа са изузетно добрим тренером Стевановићем који гаји један агресиван фудбал, али ми нећемо отићи са белом заставом и покушаћемо да направимо оно што је најбоље, спремити се за један фудбалски рат, па шта буде – рекао је шеф стручног штаба Хајдука Слободан Бачић.

За пролећни део првенства лиценцирано је 26 фудбалера Хајдука. То су голман Миљан Дринчић, Лука Костић (дошао из Црвенке), Аљоша Лончар ( дошао из Радничког 1912 из Сомбора), Никола Масалушић ( дошао из суботичке Бачке), Дејан Живков, Момчило Арежина ( дошао из адорјанске Тисе), Илија Јовановић, Милан Богићевић, Душан Слијепчевић, Никола Марић, Михаило Божовић, Видо Марковић ( дошао из бачкопаланачке Бачке), Бошко Паповић ( дошао из скопског Работничког), Слободан Лалић ( вратио се из Румуније), голман Никола Главичанин ( дошао из румског 1. маја), Небојша Поповић, Јован Радмановић, Зоран Вуковић, Слободан Вуковић, Никола Варга, Александар Миликић, Александар Влаисављевић, Андрија Ћоровић, Димитрије Шијачки, Радивој Јовић и Синиша Павловић.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju