У Црвенки одржан традиционални Стреличарски турнир

Црвенка, 14. 10. 2020. - У Црвенки је у недељу одржан традиционални Стреличарски турнир којег је организовао Стреличарски клуб „Таргет“. По изванредном времену турнир је одржан на отвореном на прелепим теренима излетишта „Поток“, уз примену свих заштитних мера због Ковида 19.  Учествовало је више 75 најбољих такмичара  из целе Србије, међу којима и 9 такмичара Стреличарског клуба „Таргет“ Црвенка који су освојили 5 златних и једну сребрну медаљу. Златне медаље освојили су у категорији ветеранки Ана Родић - Стил Олимпик, у категорија млађи пионири Лена Шкорић - Стил Олимпик,  у категорији сениора златну медаљу је освојио Даниел Војчена - Стил Олимпик, златну медаљу у категорији старији пионири освојио је Едвард Керестеш - Стил ББ , а  златну медаљу у категорији млађи пионири освојио је Валентин Керестеш, такође Стил ББ, док је у  сребрну медаљу у категорији сениора освојио Тибор Војчена – Стил ББ. Уз домаћина такмичења Стреличарски клуб “Таргет“ у овом занимљивом такмичењу учествовале су и стреличарски клубови :Калемегдан из Београда, Краљеви из Краљева, Ветеран из Суботице, Аркус из Сенте, Бајмок из Бајмока, НС 2002 из Новог Сада, Бечеј из Бечеја, Велос из Новог Сада, Тицани из Вогња, Ваљево из Ваљева, као и многи рекреативци и почетници.

Традиционални Стреличарски турнир у Црвенки је био и прилика да се заслужним појединцима одају и вредна признања. Тако је Управни Одбор Стреличарског Савеза Србије  донео одлуку да господину  Зорану Маравићу, оснивачу Стреличарског клуба „Таргет“ из Црвенке додели Плакету за пионирски и  свеукупни допринос развоју 3Д стреличарства у Србији. Маравић је прошао пут од такмичара, инструктора, председника клуба до доносиоца нових дисциплина и забавних Стреличарски игара.

Плакета је Зорану Маравићу уручена на турниру одржаном у Црвенки на излетишту „Поток“, а уручио му је Завиша Лучић, секретар Стреличарског савеза Србије.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju