Фудбалери "Хајдука" гостују у Перлезу

Кула, 08.11.2019.

Фудбалери Хајдука у 13. колу првенства у Српској лиги група Војводина гостују у Перлезу где ће одмерити снаге са Војводином. Куљани немају избора, у сваки сусрет морају ући без калкулација, на победу, максимално одговорно, јер позиција на табели их на то приморава. У Перлезу ће Куљани бити ослабљени, јер ће због искључења у претходном сусрету изостати Ерак. Сусрет српсколигаша Војводине и Хајдука ће у Перлезу бити одигран у недељу, а почеће у 13 сати.

У тринаестом колу првенства у Војвођанској лиги група север фудбалери Црвенке пред својим присталицама дочекују Тису из Адорјана. Црвенчани су у негативној серији, па је сусрет са Тисом, која је у средини табеле, прилика да евентуалном победом поврате пољуљано самопоуздање. Дуел фудбалера Црвенке и Тисе из Адорјана ће на стадиону „Милорад Џомба“ у Црвенки бити одигран сутра, а почеће у 13 сати.

Фудбалери Русина из Руског Крстура у тринаестом колу првенства у Сомборској подручној лиги гостују у Сомбору где се састају са ЖАК-ом. Крстурчани су фаворити јер су везали два победе, а ЖАК је последњепласирана екипа на табели са само једним освојеним бодом. Сусрет ЖАК – Русин ће у Сомбору бити одигран сутра, а почеће у 13 сати.

У тринаестом колу првенства у Сомборској међуопштинској лиги све четири екипе из кулске општине су гости. Први ће на терен фудбалери Младости из Крушчића који ће сутра у Оџацима одиграти сусрет са екипом Лидер. Остале три екипе из наше општине ће своје сусрете одиграти у недељу. Липар гостује у Рибареву где му предстоји сусрет са Јединством. Липарчани су направили низ од шест узастопних победа, па не би било изненађење да у Рибареву укњиже и седму узастопну победу. Кула иде у госте Станишићу, а Полет из Сивца је гост Хајдука у Стапару.  Сви ови сусрети ће почети у 13 сати.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju