Фудбалери "Хајдука" гостују у Сакулама

Кула, 25.09.2020.

Фудбалери Хајдука у деветом колу првенства у Српској лиги група Војводина гостују у Сакулама где ће одмерити снаге са екипом Борца. Биће то судар екипа из горње половине табеле, Хајдук је шести са 14, а Борац девети са 13 бодова, што само обећава занимљиву фудбалску представу у којој је сваки резултат могућ. Сусрет фудбалера Борца и Хајдука ће у Сакулама бити одигран у недељу, а почеће у 15 сати и 30 минута.

У осмом колу првенства у Војвођанској лиги група север фудбалери Црвенке на свом терену дочекују Крила Крајине из Бачке Паланке. Након три везана пораза фудбалери Црвенке немају избора, морају тај црни низ прекинути  уколико не желе да се закуцају при зачељу табеле. Дуел фудбалера Црвенке и Крила Крајине из Бачке Паланке ће на стадиону „Милорад Џомба“ у Црвенки бити одигран сутра, а почеће у 15 сати и 30 минута.

Фудбалери Русина у осмом колу првенства у Сомборској подручној лиги у Руском Крстуру дочекују екипу Кордуна из Кљајићева. Крстурчани су у минулом колу први пут поражени, што их је коштало лидерске позиције, па су решени да се победом против Кордуна искупе за тај кикс. Сусрет фудбалера Русина и Кордуна из Кљајићева ће у Руском Крстуру бити одигран у недељу, а почеће у 15 сати и 30 минута.

У шестом колу првенства у Сомборској међуопштинској лиги први разред од четири наша представника први ће на терен фудбалери Куле, који ће сутра гостовати у Купусини и одмерити снаге са Партизаном. С обзиром на положај екипа на табели Кула је фаворит. Остале три наше екипе ће своје сусрете одиграти у недељу. Липар на свом терену дочекује Хајдука из Стапара решен да новим тријумфом овери победу против Дероњчана. Полет у Сивцу дочекује екипу Динама из Бачког Брега, уверен да ће искористити предност домаћег терена. Наш четврти представник Младост из Крушчића иде у госте Алекси Шантићу. Сви ови сусрети ће почети у 15 сати и 30 минута.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju