Фудбалери "Хајдука" у понедељак почињу припреме за нову сезону

Кула, 02.07.2020.

Након одлуке Извршног одбора Фудбалског савеза Србије о проширењу Супер лиге и Прве лиге Србије извесна је и судбина Фудбалског клуба „Хајдук“, који се у сезони прекинутој због пандемије корона вируса такмичио у Српској лиги група Војводина, а у тренутку прекида Куљани су били на позицији која их је водила у нижи ранг такмичења. Према речима председника Хајдука Далибора Крковића одлука о статусу Хајдука је била и очекивана, јер су лиге проширене.

Стање у клубу је тешко, јер дуго није било окупљања због појаве вируса који је погодио читав свет и клуб је у позицији као да почиње све из почетка: мора се формирати екипа и одредити приоритети. Председник српсколигаша Хајдука Далибор Крковић сматра да ће предстојеће првенство бити тешко јер ће у лиги бити 18 екипа, испадаће доста екипа, али клупско опредељење ће бити као и пре пандемије, а то је ослонац на младе играче поникле у Хајдуковој школи и околини који ће добити шансу да се кроз трећи ранг такмичења афирмишу.

Извесно је да ће екипу предводити тренер Слободан Бачић, а да ће му у раду са голманима помагати Радован Дринчић. С обзиром да је почетак такмичења планиран за половину августа у Хајдуку планирају да припреме за нову сезону почну у понедељак, а да ли ће тако бити увелико зависи од епидемиолошке ситуације и упутстава и одлука надлежних фудбалских органа.

Komentari

Janko: Istupite iz lige

2020-07-02 13:43:19 12 0 100 %

Данило: Дадо немој се брукати

2020-07-02 12:22:50 2 0 100 %

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju