Хајдук премијерно у Бачком Јарку

Кула, 15.03.2019.

У 19. колу првенства у Српској лиги група Војводина Хајдук 1912 гостује у Бачком Јарку где се састаје са екипом Младости. С обзиром да су у првом пролећном колу Куљани били слободни, сусрет у Бачком Јарку им је премијерни. Оно што треба рећи је чињеница да су сви играчи у такмичарском погону спремни, па ће шеф стручног штаба Хајдука Драган Ивановић моћи да изведе најјачи састав, па уколико његови изабраници дају оно што реално могу ваља очекивати повољан резултат. Сусрет фудбалера Младости и Хајдука у Бачком Јарку ће бити одигран сутра, а почеће у 14 сати и 30 минута.

У 17. колу првенства у Војвођанској лиги група север фудбалери Црвенке гостују у Сомбору где се састају са екипом Раднички 1912. Домаћин је водећа екипа на табели, фаборит је и баш та чињеница омогућава фудбалерима Црвенке да одиграју растерећено и покажу своју вредност. Сусрет Раднички 1912 – Црвенка ће у Сомбору бити одигран у недељу, а почеће у 14 сати и 30 минута.

Од четири представника из кулске општине који се такмиче у Сомборској подручној лиги у 17. колу првенства три су домаћини. Кула у недељу на Гедеру дочекује Славију из Пивница, Русин је у Руском Крстуру, такође у недељу, домаћин Радничком из Раткова, а Полет у Сивцу у недељу дочекује Тврђаву из Бача. Наш четврти представник Липар сутра гостује у Товаришеву где се састаје са Војводином. Сви ови најављени сусрети ће почети у 15 сати и 30 минута.

У другом колу плеј аута у Футсал лиги Војводине Клуб малог фудбала Хајдук гостује у Качареву где ће се састати са екипом Краљевићева. Овај сусрет ће бити одигран у недељу, а почеће у 20 сати.  

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju