Хајдуци желе победу са новим тренером

Кула, 12.04.2019.

Фудбалери Хајдука у 24. колу првенства у Српској лиги група Војводина у Кули дочекују екипу Братство 1946 из Пригревице. Због слабијих пролећних резултата дошло је до промене тренера у Хајдуку, па ће против Братства екипу водити нови шеф Зоран Ћирић, те ће и због тога бити занимљиво видети хоће ли ова промена утицати на игру Хајдука. Куљани немају избора: само победом остају у трци за првим местом и пласманом у Прву лигу. Сусрет Хајдук 1912 – Братство 1946 из Пригревице ће на стадиону Милан Средановић у Кули сутра почети у 16 сати.

У 21. колу првенства у Војвођанској лиги фудбалери Црвенке гостују у Младенову где се састају са екипом Будућности. Домаћин је готово изгубио статус војвођанског лигаша, форма Црвенке је у успону, па би ваљало очекивати добре вести из Младенова. Сусрет фудбалера Будућности и Црвенке ће у Младенову бити одигран у недељу, а почеће у 16 сати.

Све четири екипе из кулске општине које се такмиче у Сомборској подручној лиги у 21. колу првенства су домаћини. Русин у Руском Крстуру дочекује Славију из Пивница, Липар који је везао четири сусрета без пораза дочекује екипу Херцеговца из Гајдобре, Кула ће на Гедеру угостити екипу ЖАК-а из Сомбора, док ће Полет у Сивцу дочекати ОФК Оџаке. Сви ови сусрети су на програму у недељу, а почеће у 16 сати и 30 минута.

У 15. колу првенства у Сомборској међуопштинској лиги први разред фудбалери Младости из Крушчића гостују у Бачком Моноштору где ће одиграти сусрет са Дунавом. Биће то судар екипа са истим бројем бодова, па је сваки резултат могућ. Сусрет фудбалера Дунава и Младости из Крушчића ће у Бачком Моноштору бити одигран у недељу, а почеће у 16 сати и 30 минута.

У 12. колу првнства у Првој лиги Србије за жене фудбалерке Полета из Сивца у недељу гостују у Лесковцу где ће одмерити снаге са екипом Лавице Дубочица. Сусрет у Лесковцу ће почети у 13 сати.

У шестом колу плеј аута у Футсал лиги Војводине Клуб малог фудбала Хајдук пред својим навијачима дочекују екипу Краљевићево из Качарева. Овај сусрет ће бити одигран у понедељак, у хали основне школе Петефи бригада, а почеће у 21 сат.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju